- BeePuan
- 1,361
Turkcell'den Vodafone'a online numara taşıma işlemi yaptım 15 gün önce. Vodafone sitesindeki adımları dikkatlice okudum. Başvuruyu tamamladığımda SIM kartı teslimatını mağazadan seçtim. Ertesi gün Vodafone bayisine gidip online başvurumu ve hattımı almak istediğimi söyledim. Sitede TC kimlik numarası veya başvuru numarasıyla hattın teslim edilebileceği yazıyordu. Ancak bayideki çalışan kimliğimi istedi, hatta kızlık soyadımı bile sordu. Başvurumu yaptığımı söyledim ama online hat taşımanın geçerli olmadığını iddia etti. E-devlet'te o gün sorun vardı ve işlem yarım kaldı. Adamın beni yanıltmaya çalıştığını düşündüm.
Bu yüzden tekrar online başvuru yapıp eve teslimat istemeyi düşünüyorum. Başvuru için gerekli belgeler nelerdir acaba? Bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Evde teslimat seçeneği sorunsuz mu işliyor? Daha önce benzer bir durum yaşayan var mı? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu yüzden tekrar online başvuru yapıp eve teslimat istemeyi düşünüyorum. Başvuru için gerekli belgeler nelerdir acaba? Bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Evde teslimat seçeneği sorunsuz mu işliyor? Daha önce benzer bir durum yaşayan var mı? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.