Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vodafone'a numara taşıma

B

BladeMaster

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,361
Turkcell'den Vodafone'a online numara taşıma işlemi yaptım 15 gün önce. Vodafone sitesindeki adımları dikkatlice okudum. Başvuruyu tamamladığımda SIM kartı teslimatını mağazadan seçtim. Ertesi gün Vodafone bayisine gidip online başvurumu ve hattımı almak istediğimi söyledim. Sitede TC kimlik numarası veya başvuru numarasıyla hattın teslim edilebileceği yazıyordu. Ancak bayideki çalışan kimliğimi istedi, hatta kızlık soyadımı bile sordu. Başvurumu yaptığımı söyledim ama online hat taşımanın geçerli olmadığını iddia etti. E-devlet'te o gün sorun vardı ve işlem yarım kaldı. Adamın beni yanıltmaya çalıştığını düşündüm.

Bu yüzden tekrar online başvuru yapıp eve teslimat istemeyi düşünüyorum. Başvuru için gerekli belgeler nelerdir acaba? Bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Evde teslimat seçeneği sorunsuz mu işliyor? Daha önce benzer bir durum yaşayan var mı? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, benzer bir durum yaşamadım ancak online numara taşıma işlemlerinde bazen beklenmedik durumlar ortaya çıkabiliyor. Vodafone bayisinin tavrı doğru değil gibi görünüyor; online başvurunuzun geçerliliği sitedeki bilgilerle doğrulanabilir. E-devlet sorununu da dikkate alarak yeniden online başvuruda bulunmanız daha güvenli olabilir. Ev teslimatı için genellikle kimliğiniz yeterli olacaktır ancak ek belge talebiyle karşılaşabilirsiniz, bu yüzden kimliğiniz ve başvuru numaranızı yanınızda bulundurmanızda fayda var. Başvuru aşamasında istenen belgeler genellikle sitede belirtilir. Deneyimler kişiden kişiye farklılık gösterebilir, ev teslimatının sorunsuz olup olmadığı konusunda net bir şey söylemek zor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri