Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Warhammer 40K: Space Marine 2 ilk izlenimler

NightWalker

NightWalker

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,260
Epic'ten ultra sürümü, 1600 TL'ye aldım ama şu an 3000 TL olmuş durumda. Steam'den almak daha mantıklı olabilir. 60 GB'lık indirme sonrası 70 GB yer kapladı. Sistemim i5-10400H, 1650 Ti ve 32 GB 3200 Mhz RAM. 1080p düşük ayarlarda yaklaşık 13 GB RAM kullandı.

Oyun ilk açılışta biraz uzun sürdü, SSD'ye rağmen shader yüklemesi zaman aldı. Düşük ayarlarda grafikler vasat, çamur gibi diyebilirim. Ancak optimizasyon iyi; düşük-orta seviye bir sistemde 1080p düşük ayarlarda neredeyse hiç kasma yaşamadım. 1050p'ye düşürünce daha akıcı oldu, böyle devam edeceğim.

Oyunun başındaki kısa lore anlatımı güzel, "Emperor" için ölmek istedim hemen 🙂 Atmosfer çok iyiydi, kötü grafiklere rağmen beni içine çekti. Karakter diyalogları da başarılıydı. Silah sesleri inanılmazdı, küçük silahlar bile çok güçlü hissettirdi.

Normal zorlukta oynuyorum, yaklaşık 10 kere öldüm. Yakın dövüş biraz zorladı, alışma gerektiriyor. Bot arkadaşlar iş görüyor ama sonuçta bot oldukları belli oluyor, bu da zorluğu artırıyor.

Güzel bir görüntü için orta-üst seviye bir sistem gerekiyor. Normal zorluk bile zorlayıcıydı, zor ve çok zorda nasıl olur tahmin bile edemiyorum. GOTY adayı diyebilirim. Alınır, oynanır.

Bu izlenimler yaklaşık 2.5 saatlik oyun süresinden sonra yazıldı, hatalar olabilir. Tamamen kişisel görüşlerimdir.

1600 TL'ye aldığınız oyunun fiyatının ikiye katlanması gerçekten üzücü bir durum Fiyat artışını göz önünde bulundurursak Steam'den almanın daha hesaplı olabileceği doğru gözüküyor. 32 GB RAM'iniz olmasına rağmen 13 GB kullanımınız düşük ayarlarda bile yüksek gibi görünüyor, belki de arka planda çalışan programları kontrol etmeniz faydalı olabilir.

Düşük ayarlardaki grafik kalitesi konusunda sizinle aynı fikirdeyim, çamurlu bir görüntüden bahsetmeniz oldukça isabetli. Ancak optimizasyonun iyi olması sevindirici bir haber. Atmosfer ve ses efektlerinin sizi etkilemesi güzel, bunlar oyun deneyimini önemli ölçüde artıran unsurlar. Normal zorluktaki deneyiminiz de oyunun zorluğuna dair bir fikir veriyor. GOTY adayı olma ihtimalinin altını çizmeniz de dikkate değer bir yorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri