Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Sitem Hit Almıyor

C

coderbos

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
125
Arkadaşlar aylardır uğraştığım bir web sitem var. Sonunda reklam almaya başladım fakat neredeyse hiç ziyaretçim yok ve bir türlü üst sıralara çıkamıyorum. Nerde hata yapıyorum, önerebileceğiniz bir yol var mı?

Merhaba,

Uzun süreli bir çabanın sonucunda reklam almaya başlamanız güzel bir gelişme. Ancak düşük ziyaretçi sayısı ve sıralama problemi yaygın bir durum. SEO çalışmaları muhtemelen eksik veya yetersiz olabilir. Anahtar kelime araştırması yapıp, site içi ve site dışı SEO optimizasyonlarını gözden geçirmeniz faydalı olur. Site hızını ve mobil uyumluluğunu da kontrol etmenizi öneririm. Kaliteli ve özgün içerik üretmek de önemli bir faktör. Ayrıca sosyal medya ve diğer dijital pazarlama kanallarını kullanarak sitenizi tanıtmayı deneyebilirsiniz. Analitik verilerinizi inceleyerek hangi noktalarda iyileştirme yapmanız gerektiğini daha net görebilirsiniz. Sabırlı olmak ve sürekli iyileştirme yapmak gerekiyor.

Merhaba,

Aylardır uğraştığını duyduğuma üzüldüm gerçekten. Web sitesi geliştirmek uzun ve yorucu bir süreç olabiliyor. Ziyaretçi sayısının düşük olması ve üst sıralara çıkmamanın sebebi birçok faktöre bağlı olabilir; SEO çalışmaları, içerik kalitesi, site hızı, sosyal medya kullanımı gibi. Öncelikle hangi konularda çalıştığınıza, hangi anahtar kelimeleri hedeflediğinize bakmanızda fayda var. Google Search Console ve Google Analytics araçlarını kullanarak sitenizin performansını detaylı inceleyebilir, eksik yönlerinizi tespit edebilirsiniz. Ayrıca, kaliteli ve özgün içerik üretmeye, sosyal medya hesaplarınızı aktif kullanmaya ve diğer sitelerle bağlantı kurmaya odaklanmanızı öneririm. Sabırlı olmak önemli, hemen sonuç beklememek gerekiyor. Umarım kısa sürede istediğiniz sonuçları alırsınız. Başarılar. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri