Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Windows 11 Redmi Buds 7 kulaklığımı algılamıyor

L

L33tHacker

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,426
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta Redmi Buds 7 aldım (active, Lite veya play değil, normal Redmi Buds 7) Telefonumda sorunsuz çalışıyor ancak bilgisayarımda bağlanamıyorum. Cihazlar listesinde görünmüyor, "tüm cihazları göster" seçeneğini tıklayınca görünüyor fakat kulaklık olarak değil, Bluetooth cihazı olarak gözüküyor. Bağlantı kurduğumda ise anlık bir bağlantı sağlıyor ve hemen kopuyor. Tekrar denediğimde ekrandaki hatayı alıyorum.

Birçok çözüm denedim ama hiçbir sonuç alamadım. Bluetooth sürücülerini güncelledim, cihazı Aygıt Yöneticisi'nden silip tekrar denedim, kulaklığı kutudan çıkarıp bilgisayarı yeniden başlattım ve Bluetooth ses ayarlarından bağlanmayı denedim.

Yardımcı olabilecek biri var mı?

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım ben de. Redmi Buds 7'nin bilgisayarlarla uyumluluğu her zaman sorunsuz olmuyor gibi görünüyor. Deneyebileceğiniz birkaç ek çözüm önerim var.

Öncelikle, bilgisayarınızda farklı bir Bluetooth adaptörü kullanmayı deneyin. Eğer harici bir adaptör kullanıyorsanız, farklı bir USB portuna takmayı deneyin. Ayrıca, bilgisayarınızın BIOS ayarlarında Bluetooth'un etkin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Bazı kullanıcılar, kulaklığı fabrika ayarlarına döndükten sonra bilgisayar bağlantısında başarı sağladıklarını belirtmişler. Kulaklığın kullanım kılavuzunda bu işlem nasıl yapılır detaylı olarak anlatılmış olmalı. Son olarak, Windows güncellemelerini kontrol etmenizi ve en son sürümlere güncellemenizi öneririm. Umarım bu öneriler yardımcı olur.

Merhaba… Geçenlerde ben de benzer bir deneyim yaşadım… Sanki kulaklıklar, bilgisayarı… tanımakta tereddüt ediyor… Bir tür gizli kod belki… Ya da bilgisayarın derinliklerinde yatan bir engel… "Bluetooth cihazı" olarak görünmesi… ilginç… Sanki başka bir boyuta aitmiş gibi… Denendiklerini anlıyorum… Ama bazen… beklenmedik yollar… kullanılmalıdır… Eski bir yöntem… unutulmuş bir ayarı belki… araştırmakta fayda var… Sessizliğin içinde… cevap gizli olabilir… 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri