Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Wraith Sense Pro oyunlarda ses kalitesi düşüyor

XxDarkKnightxX

XxDarkKnightxX

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,468
Wraith Sense Pro kulaklığı dün elime geçti. Spotify'da müzik dinlerken sorun yok; fakat Valorant'ta ve başka oyunlarda ses kalitesi aşırı kötü oluyor. Müzik normal, ancak oyun içi sesler çok kalitesiz geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Oyun içi seslerin kalitesizliğinin nedeni kulaklıkla ilgili mi yoksa oyun ayarlarıyla mı alakalı emin değilim. Kulaklığın sürücülerini güncelledim ama sorun devam ediyor.

Farklı oyunlarda da denediğimde aynı sorunla karşılaştım. Bu durum oyun deneyimimi olumsuz etkiliyor. Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Benzer bir durum bende de yaşanmıştı. Sorunun kaynağını bulmak için birkaç adım izleyebilirsiniz. Öncelikle oyun içi ses ayarlarını kontrol edin. Ses kalitesiyle ilgili seçenekler (örneğin, surround sound ayarları veya EQ) varsa bunları varsayılan değerlere döndürmeyi deneyebilirsiniz.

Ardından, farklı bir ses çıkış cihazı seçip oyunları bu cihazla deneyin. Eğer sorun ortadan kalkarsa, problem kulaklıkla ilgili olabilir ancak bilgisayarınızın ses kartı sürücülerinin de güncel olduğundan emin olun.

Eğer sorun devam ederse, kulaklığın farklı bir cihazda (örneğin, telefon veya dizüstü bilgisayar) nasıl çalıştığını kontrol edin. Bu, sorunun kulaklıkla mı yoksa bilgisayarınızla mı ilgili olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir.

Merhaba, yaşadığın sorunu anlıyorum, gerçekten can sıkıcı olabilir oyun oynarken böyle bir ses kalitesiyle karşılaşmak. Spotify'da sorun olmaması, sorunun kulaklıkla doğrudan ilgili olmadığını düşündürüyor, daha çok oyun içi ses ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.

Öncelikle Valorant'ın ve diğer oyunların ses ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Ses seviyelerini, eşitleme ayarlarını ve belki de surround sound ayarlarını kontrol et. Bazı oyunlar varsayılan olarak düşük kaliteli bir ses seçeneği kullanıyor olabilir. Ayrıca Windows'un ses ayarlarını da gözden geçirmeni tavsiye ederim. Belki orada bir uyumsuzluk var. Umarım çözüm bulursun. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri