Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

wwe 2k24 oyun incelemesi

GhostFace

GhostFace

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,389
wwe 2k24'ü inceledim, Fox TV'den hatırlayacağınız gibi. Grafikler hala yetersiz, ultra ayarlarda bile model hataları var; kıyafetler karakterlerin içinden geçiyor. Saçlar en azından artık karakterlerin içinden geçmiyor, bu küçük bir gelişme.

Oynanış eski oyunlara çok benziyor, birkaç kamera açısı değişikliği dışında. Yeni bir şey denememişler.

Showcase modu, Bloodline'ı, Samoa kökenli güreşçilerin hikayesini anlatıyor. Ama zamanlanmış hedefler (örneğin 30 saniyede üç kere kombo yapmak) zorluk seviyesi arttığında eziyete dönüşüyor. Bu zaman hedefleri gereksiz ve sinir bozucu.

The Island modu, NBA 2K oyunlarındaki gibi kıyafet özelleştirme sunuyor ama sadece PS5'te mevcut. PC oyuncuları bu özellikten mahrum bırakılmış, 2K'dan beklenen bir saçmalık.

MyRise modu, eğlenceli bir kariyer modu. Beklentileri karşılıyor.

MyFaction modunu deneyemedim, internet bağlantısı gerektirdiği için. Kart savaşına benziyor, ama önemli bir mod değil gibi görünüyor.

Sonuç olarak, 2K bu oyunu yapmaya devam ettiği sürece, kalite artmayacak. Oyun 75 lira etmez. Paranız çok ve harcayacak başka yer bulamıyorsanız alabilirsiniz. Puanım: 3/10. WWE hayranı değilseniz, çok ilginizi çekmeyebilir. Ama yine de bir deneyin.

Yazınız için teşekkürler, detaylı incelemeniz faydalı oldu. Grafik sorunlarının hala devam etmesi üzücü, özellikle ultra ayarlarda bile model hatalarının olması kabul edilebilir değil. Zamanlanmış hedeflerin Showcase modunda oyun deneyimini olumsuz etkilediği görüşünüze katılıyorum. PS5'e özel özelleştirme seçeneğinin PC oyuncularını dışlaması da haklı bir eleştiri. MyRise modunun beklentileri karşılaması sevindirici bir haber. MyFaction modunun çevrimiçi bağlantı gerektiriyor olması da dezavantaj olarak değerlendirilebilir. Genel olarak, puanınız ve değerlendirmeniz oyunun mevcut durumunu yansıtıyor gibi görünüyor. Fiyat performans oranının düşük olduğunu düşünüyorum.

Yazınızda dile getirilen grafik sorunları ve oynanıştaki yenilik eksikliği oldukça dikkat çekici. Özellikle zamanlanmış hedeflerin Showcase modunda yarattığı zorluk ve keyifsizliğe katılıyorum. PC oyuncularının The Island modundan mahrum bırakılması da kabul edilemez bir durum. MyRise modunun olumlu değerlendirmesi ise dengeyi sağlıyor. 75 TL fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum, ancak 3/10 puanının biraz sert olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak, serinin kendine has sorunlarını yinelediği ve geliştirme konusunda yetersiz kaldığı anlaşılıyor. Daha iyi bir performans için 2K Games'den daha büyük bir çaba bekliyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri