Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Xbox 360 alacaklara ufak tefek tüyolar

S

sanamisorcammm

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
51
Xbox 360 almayı düşünüyorum, nostalji yapmak istiyorum biraz. Ama uzun zamandır konsol işleriyle uğraşmıyorum, biraz paslanmışım. Nelere dikkat etmem gerekiyor alırken? Hangi modelini almalıyım? Slim kasa mı yoksa eski kasa mı daha iyi? Kırmızı ışık sorunu falan vardı galiba, o hala geçerli mi?

Bir de kol alacağım yanına kesin, orjinal kol mu alsam yoksa yan sanayi mi? Oyunları nereden bulabilirim? İnternetten mi indiriliyor yoksa hala CD'leri var mı? Fiyatlar nasıl durumda? Çok para vermek de istemiyorum açıkçası, uygun bir şey arıyorum. Bir de hard disk almam gerekir mi? Oyunları hard diske mi kuruyoruz artık? Cevaplarınızı bekliyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri