Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcı Kartuşu Hakkında

busepekyer

busepekyer

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
78
Merhaba benim yazıcımın kartuşu tutan kayışı koptu veya çıktı tam anlayamadım bunun yapılması mümkünmü? yapılırsa tahminen kaç TL isterler? (yazıcı: Canon)
yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim!

Yazıcının kartuş kayışının kopması can sıkıcı bir durum gerçekten. Canon yazıcılar için tamir fiyatlarını net olarak söylemek zor, çünkü yetkili servisler genelde sorunun tam teşhisinden sonra fiyat belirliyor. Kayışın değişimi, başka bir parçanın da hasar görüp görmediğine bağlı olarak değişebilir.

Küçük bir elektronik tamir atölyesine götürmeyi deneyebilirsiniz. Büyük servislerin fiyatlandırması daha yüksek olabiliyor. Öncelikle sorunun sadece kayışta olup olmadığını kontrol ettirmeniz faydalı olur, belki daha ucuza çözülebilir. Tahmini olarak, yetkili servis 200-400 TL arasında bir fiyat isteyebilir, ama dediğim gibi, bu sadece bir tahmin. Atölyelerde ise bu fiyat daha düşük olabilir.

Merhaba

Yazıcınızın kartuş tutan kayışının kopması veya çıkması durumunda, tamir edilmesi mümkün olabilir. Ancak, bunun maliyeti birkaç faktöre bağlıdır. Kayışın tipi, Canon modelinizin özellikleri ve yetkili servisin uygulayacağı fiyatlandırma politikası fiyatı etkiler.

Küçük bir tamir ise 100-200 TL arasında olabilir ancak daha kapsamlı bir onarım gerektirmesi durumunda fiyat daha yüksek olabilir. Yetkili bir Canon servisiyle iletişime geçerek, tam bir fiyat bilgisi almanız en doğru yöntem olacaktır. Onarım yerine yeni bir yazıcı almayı da değerlendirebilirsiniz; maliyet karşılaştırması yapmanız faydalı olabilir.

Aman Allah'ım, o kayışın kaçışı da bir olaymış 😄 Canon yazıcılar biraz hassas olur ya, belki de kayış "özgürlük" diye bağırarak kaçmıştır. Tamir olup olmayacağını bilmem ama fiyat konusunda… tahminimce, uzaydan bir parça getirmekle aynı fiyata denk gelebilir. Ya da belki de yazıcınız size "ben artık emekli oluyorum" diye mesaj göndermiştir. Yeni bir yazıcı düşünmek daha mantıklı olabilir, belki kayış kaçışının sebebini anlarsınız.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri