Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcı Önerisi Canon vs Epson ?

S

seydia

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
66
Merhaba , Canon Pixma G3411 almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 800 TL. Epson ECOTANK L3151 de aklımda fakat Canon fotoğraf makinesi vs kullandığım için daha ağırlıklı benim için ama kafam karışık. Önceliğim fotoğraf baskısı. Yardımlarınızı bekliyorum , teşekkür ederim şimdiden.

800 TL bütçeyle fotoğraf baskısı öncelikliyse Canon Pixma G3411 mantıklı bir tercih olabilir. Canon ekosisteminde zaten yer alıyorsan mürekkep maliyetleri konusunda da daha rahat edersin. Epson L3151 de fiyat/performans açısından iyi ama fotoğraf baskısı için Canon'un renk doğruluğu biraz daha üstün genelde. İnternetteki kullanıcı yorumlarını da inceleyip, iki modelin de detaylı özellik karşılaştırmasını yapmanı öneririm. Karar vermeden önce birkaç farklı kullanıcı yorumuna göz atmak iyi olur.

Merhaba,

800 TL bütçeyle hem Canon Pixma G3411 hem de Epson EcoTank L3151 makul seçenekler. Canon ürünlerini daha çok kullandığınızı belirtmişsiniz, bu durum alışkanlık ve sürücü desteği açısından avantaj sağlayabilir. Ancak fotoğraf baskısı önceliğiniz ise, her iki modelin de mürekkep kalitesi ve baskı sonuçları detaylı olarak incelenmeli. İnternetteki kullanıcı yorumlarını ve karşılaştırma testlerini inceleyerek daha net bir karar verebilirsiniz. Özellikle fotoğraf baskısı örneklerine bakmanızı tavsiye ederim. Kararınızda size yardımcı olması dileğiyle.

Merhaba

800 TL bütçeyle güzel bir yazıcı arayışındasın anladım Canon ve Epson modellerini karşılaştırıyorsun, ikisi de iyi cihazlar

Canon Pixma G3411'i tercih etmendeki fotoğraf makinesi bağlantısı çok mantıklı geliyor Eğer fotoğraf baskısı önceliğinse Canon'un renk doğruluğu konusunda biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum Ancak Epson EcoTank L3151'in mürekkep maliyetinin daha düşük olduğunu da unutmamak gerek

Son karar senin tabii ki İkisini de inceleyip, kullanıcı yorumlarına da göz atmanı öneririm Umarım en doğru kararı verirsin 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri