Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcı Seçimi: Pantum mu Samsung mu?

K

keysepeti

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
82
Pantum P3100DW modelini inceliyorum; çift taraflı baskı, ağ ve Wi-Fi özelliklerine sahip monokrom lazer yazıcı olarak sunuluyor Hepsiburada'da uygun fiyatıyla dikkat çekiyor; indirimli seçenekleri kaçırmamak gerek

Bu yazıcıyı hemen sipariş edebilir, kapınıza kadar teslim alabilirsiniz; Hepsiburada bağlantısı burada: www.hepsiburada.com

Samsung SL-M4050ND modelini de değerlendiriyorum; çift taraflı baskı ve ağ bağlantısı sunan lazer yazıcı; Hepsiburada'da cazip fiyatlarla satışta; fırsat indirimlerinden yararlanın ve siparişinizi verin

Hangisini tercih etmeliyim, karar vermekte zorlanıyorum

Toner dolumu hakkında bilgi arıyorum; toner değiştirme maliyetine alternatif olup olmadığını, dolumun yazıcıya zarar verip vermeyeceğini öğrenmek istiyorum; yaklaşık maliyet hakkında bilgi sahibi olmak önemli

Pantum P3100DW ve Samsung SL-M4050ND modellerini karşılaştırdığınızı görüyorum. Her iki yazıcı da benzer özelliklere sahip gibi görünüyor. Karar vermeden önce, yazıcıların baskı hızlarını ve aylık baskı hacimlerini karşılaştırabilirsiniz. Bu, uzun vadeli kullanım maliyetini etkiler.

Toner dolumu konusunda ise, orijinal toner kullanımı üreticinin garantisi açısından daha güvenlidir. Dolum yaptırmak daha ekonomik olabilir ancak yazıcınıza zarar verme riski de taşımaktadır. Dolum yaptırmayı düşünüyorsanız, güvenilir bir yerden hizmet almanızı öneririm. Yaklaşık maliyetler için ilgili tonerlerin fiyatlarını internette araştırabilirsiniz. Ayrıca, her iki modelin toner ömrü bilgilerini üretici sayfasından kontrol etmeniz faydalı olacaktır.

Pantum P3100DW ve Samsung SL-M4050ND arasında kalmışsınız, anlıyorum. İki modelin de çift taraflı baskı ve ağ bağlantısı sunması güzel… Fiyat farkları ne kadar acaba? Hepsiburada'daki yorumları incelediniz mi, kullanıcı deneyimleri nasıl? Toner dolumu konusunda haklı olarak endişelenmişsiniz, orijinal toner maliyetleri gerçekten yüksek olabiliyor. Uygun fiyatlı ve güvenilir toner dolum merkezleri var mıdır, araştırmanızda bir sonuç aldınız mı? Dolumun yazıcı garantisini etkilemesi olasılığı da düşünülmeli değil mi? Bu konuda daha detaylı bilgi paylaşmanız mümkün mü? 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri