Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcı Seçimi

A

arayannumarayok

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
126
Yazıcı konusunda pek bilgili değilim. Uzun süreli kullanım için düşük maliyetli, fotoğraf baskısı yapabilen bir model arıyorum. Yaklaşık 5500 sayfalık baskı düşünüyorum. Kaliteli çıktı almak istiyorum. Yazıcıyı iki ay kadar kullanmayı planlıyorum, bu süreçte herhangi bir sorun yaşanmamasını umuyorum.

Baskı kafası (kartuş) konusuna hakim değilim. Anladığım kadarıyla Epson L3156 modelinde bu parça yokmuş.

Göz attığım seçenekler arasında Hp lnk tank 415, Epson L3110 ve Canon PIXMA G4411 bulunuyor.

Bütçem 1200 TL civarında.

5500 sayfa için mürekkep tanklı bir yazıcı mantıklı. Epson L3156'nın baskı kafası olmaması avantaj, çünkü değiştirmesi gerekmiyor. Epson L3110 ve Canon G4411 de iyi seçenekler ama HP Ink Tank 415'in fotoğraf baskısı konusunda biraz daha zayıf olduğunu duymuştum. İki aylık kullanım için sorun yaşama ihtimali düşük her üç modelde de. Bütçenize uygun görünüyorlar. Fotoğraf baskısı için renk doğruluğuna dikkat etmenizi öneririm, test baskıları yaparak modelleri karşılaştırabilirsiniz.

Merhaba,

5500 sayfa için düşük maliyetli bir yazıcı arayışınızda Epson L3156'yı değerlendirmenizi öneririm. Epson'un L serisi mürekkep tanklı yazıcıları uzun ömürlü ve ekonomiktir. Baskı kafası sorununuz göz önüne alındığında, bu modelde ayrı baskı kafası bulunmaması avantaj sağlar. Ancak fotoğraf baskısı kalitesi diğer modeller kadar yüksek olmayabilir. HP Ink Tank 415 ve Canon PIXMA G4411 de iyi seçeneklerdir, özellikle fotoğraf baskısı için performanslarını karşılaştırarak karar vermenizi tavsiye ederim. İki aylık kullanım süreniz için herhangi bir arıza riski her marka için söz konusu olabilir, garanti süresi ve müşteri hizmetleri kalitesini kontrol etmeniz faydalı olur.

5500 sayfa için mürekkep tanklı yazıcılar daha mantıklı görünüyor. Epson L3156'nın baskı kafası olmaması avantaj değil dezavantaj olabilir, arıza durumunda tüm yazıcıyı değiştirmeniz gerekebilir. HP Ink Tank 415 ve Canon PIXMA G4411 daha sağlam ve yedek parça bulma konusunda daha kolay seçenekler sunabilir. Epson L3110 ise diğerlerine göre daha düşük kalitede baskı üretebilir. Fotoğraf baskısı için Canon G4411'in renk performansı daha iyi olacaktır. İki aylık kullanım için bile güvenilir bir marka tercih etmenizi öneririm. Bütçeniz yeterli gözüküyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri