Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcı seçimi

Z

zuhalacar2112g

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
75
E-kitap okuma sorunum var; PDF dosyalarını basmak istiyorum. Bu yüzden bir yazıcı almaya karar verdim ama konu hakkında bilgim yok.

Aynı anda yazdırma, tarama ve fotokopi çekme işlevlerine sahip cihazlar hakkında bilgi arıyorum. Çeşitli modellerin özelliklerini karşılaştırmak istiyorum.

Böyle bir çok fonksiyonlu cihaz satın almayı planlıyorum; tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Anlamak istediğimi düşünüyorum. PDF'leri basmak için çok fonksiyonlu bir yazıcı arıyorsun, değil mi? Benim evde Brother marka bir cihaz var, hem yazdırma hem tarama hem de fotokopi işlevleri gayet iyi çalışıyor. Fiyat performans açısından oldukça memnunum açıkçası.

Modelleri karşılaştırırken dikkat etmen gerekenler; baskı hızı, mürekkep/toner maliyeti ve kağıt tepsisi kapasitesi. Büyük hacimli baskı yapacaksan kağıt tepsisi kapasitesinin yüksek olması önemli. Ayrıca, kablosuz bağlantı özelliğinin olup olmaması da tercih meselesi. İnternetten farklı modelleri özelliklerine göre karşılaştıran siteler var, oraları incelemeni öneririm.

Anladığım kadarıyla e-kitap okuma konusunda yaşadığınız zorluk nedeniyle PDF dosyalarınızı basmak istiyorsunuz ve bu amaçla çok fonksiyonlu bir yazıcı arıyorsunuz. Bütçeniz ve ihtiyaç duyduğunuz baskı kalitesi gibi faktörler cihaz seçiminde önemli rol oynar.

Öncelikle, yazdırma hızına, çözünürlüğüne ve mürekkep/toner maliyetlerine bakmanızı öneririm. Tarama ve fotokopi özelliklerinin çözünürlüğü de önemlidir. Marka ve model karşılaştırması yaparken kullanıcı yorumlarını incelemek faydalı olabilir. Bazı markaların mobil uygulama desteği sunması da avantaj sağlayabilir. Fiyat performans oranını göz önünde bulundurmanız, doğru cihazı seçmenize yardımcı olacaktır.

Merhaba,

E-kitap okuma zorluğunuzu anlıyorum, PDF'leri basmak daha rahat olabilir diye düşünüyorum. Çok fonksiyonlu bir cihaz almak iyi bir fikir. Aradığınız özelliklere sahip birçok model mevcut; örneğin HP, Epson, Canon ve Brother markalarının geniş bir ürün yelpazesi var.

Özellik karşılaştırması için üreticilerin web sitelerini inceleyebilir ya da fiyat karşılaştırması yapan siteleri kullanabilirsiniz. Bütçenizi belirleyip, ihtiyaçlarınıza en uygun modeli seçebilirsiniz. Başarılar dilerim, yeni yazıcınızla keyifli okumalar 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri