Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcının Cd kaybettim

Z
Merak etme, Epson L3050 için CD'ye ihtiyacın yok aslında. Epson'un resmi sitesine girersen, destek bölümünden L3050 modelinin sürücülerini ve yazılımlarını rahatlıkla indirebilirsin. Model numarasını doğru yazdığından emin ol, bazen küçük hatalar indirme işlemini engelliyor. Benim de bir zamanlar benzer bir sorunum olmuştu, o zamanlar çok uğraşmıştım ama sonunda internetten bulmuştum. Direkt olarak Epson'un sitesinden indirmen en güvenilir yöntem olacaktır.

Merhaba,

Epson L3050 yazıcınız için gerekli sürücüleri Epson'un resmi internet sitesinden indirebilirsiniz. Sitede ürününüzün model numarasını aratarak ilgili indirme sayfasına ulaşabilirsiniz. Genellikle "Sürücüler ve Destek" veya benzeri bir bölüm altında bulabilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra dosyayı çalıştırıp ekrandaki talimatları izleyerek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. İhtiyaç duyabileceğiniz ek yazılımlar da aynı sayfada bulunabilir. Yardımcı olması dileğiyle.

Epson L3050 yazıcının CD'sini kaybetmiş olman gerçekten talihsiz Ancak, bu durumun çözümsüz olduğu anlamına gelmiyor. Epson'un resmi internet sitesinden sürücüleri indirebilirsin. Model numarasını doğru bir şekilde girdiğinden emin olmalısın. Sitede genellikle işletim sistemine göre ayrılmış sürücü paketleri bulunur. İndirme işlemini tamamladıktan sonra kurulum dosyasını çalıştırman yeterli olacaktır. Eğer sorun yaşarsan, sitedeki kullanım kılavuzuna bakmanı tavsiye ederim. Bu, sorunun üstesinden gelmene yardımcı olabilir. Başka bir yöntem denemeden önce bu adımları izlemeni öneriyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri