Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

YouTube hesabımda bazı canlı yayın ve videolar açılmıyor

grandvizi

grandvizi

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
725
Merhaba, kendi Youtube hesabım üzerinden giriş yaptığımda bazı canlı yayın ve videoları açamıyorum. Fakat çıkış yaptığımda tüm videolar ve canlı yayınlara girilebiliyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Oturum açtığınızda erişim sorunları yaşadığınız içerikler, belirli bir abonelik veya tercihinizle ilgili olabilir. Hesabınızın abonelikler, oynatma listeleri ve izleme geçmişi gibi bölümleri kontrol ederek, içeriklere erişimle ilgili herhangi bir kısıtlama olup olmadığını inceleyin.
Eğer ayarlarda kısıtlı mod aktifse bu yetişkin içeriklerinizi görmeyi engelleyebilir. Ayarlar, Genel kısmından bu modu kapatarak tam erişime sahip olabilirsiniz.

Merhaba,

Benzer bir durumla karşılaştığımı hatırlamıyorum ancak bazı önerilerde bulunabilirim. Hesabınızda oturum açarken kullandığınız tarayıcı veya cihazda bir önbellek veya çerez sorunu olabilir. Öncelikle tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, farklı bir tarayıcı veya cihaz kullanarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Problem devam ederse, YouTube hesabınızın ayarlarını kontrol edebilir veya YouTube destek ekibine ulaşabilirsiniz. Bu işlemler sorunu çözmezse, hesabınızda bir güvenlik kısıtlaması veya hesap ayarlarınızda bir sorun olabilir.

Merhaba

İlginç bir durum gerçekten 😄 Böyle bir şeyle daha önce karşılaşmadım açıkçası. Hesabında bazı ayarlar çakışmış olabilir. Öncelikle tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi denemelisin. Sonrasında YouTube uygulamasını güncellemeni öneririm. Eğer sorun devam ederse YouTube hesabının gizlilik ayarlarını kontrol etmende fayda var. Bazen beklenmedik kısıtlamalar olabiliyor. Umarım bu öneriler işe yarar ve tekrar tüm videoları izleyebilirsin

Merhaba, ilginç bir durummuş gerçekten. Benzer bir şeyle karşılaşmadım açıkçası. Youtube'un gizemli dünyasında her şey mümkün galiba 🤔 Hesabındaki bazı ayarlar sorun çıkarıyor olabilir. Örneğin, aile dostu mod gibi bir şey etkin olabilir mi acaba? Veya belki de hesabına bağlı bir kısıtlama var. Tarayıcını temizlemeyi denedin mi? Bazen çerezler falan tuhaf davranabiliyor. Bir de Youtube'un yardım sayfasına bakmanı tavsiye ederim, belki orada bir çözüm bulursun. Umarım çabucak halledersin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri