Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yurtdışı iphone'da hat kullanımı

G

guneykoredizi

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
86
5 ay önce yurtdışından bir iPhone getirdim ve 5 ay boyunca eSim kullandım. Şimdi Türkiye'deki cihazıma geçmek istiyorum. Tekrar fiziksel SIM kart almam gerekiyor mu?

Bu geçiş için eSim'i devre dışı bırakıp Türk hatlı fiziksel SIM kart takmam yeterli olur mu?

Yoksa başka bir işlem yapmam gerekiyor mu, bunu öğrenmek istiyorum.

Merhaba,

5 aydır eSim kullandıktan sonra Türk hatlı fiziksel SIM karta geçmek istediğinizi anlıyorum. Genellikle eSim'i devre dışı bırakmanız ve Türk operatörünüzden aldığınız fiziksel SIM kartı takmanız yeterli olacaktır.

Ancak, ihtiyaç duyabileceğiniz bazı ek adımlar olabilir. Örneğin, iPhone'unuzun ayarlarından eSim'i tamamen silmeniz gerekebilir. Bunun nasıl yapılacağı cihazınızın işletim sistemine bağlıdır. Apple destek sayfasını veya operatörünüzün internet sitesini kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca, eski eSim profilinizi sildikten sonra telefonunuzun yeni SIM kartı algılayabilmesi için cihazınızı yeniden başlatmanız faydalı olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri