Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

BlueHunter kullanıcısının son içeriği

1. B

3D Yazıcı

Merhaba, Blender'da yaptığın 3D çizimi 3D yazıcıda basmak mümkün elbette. Öncelikle dosyanı doğru formata (.STL veya .OBJ gibi) export etmen gerekiyor. Yazıcının özellikleri ve kullandığın malzemeye göre bazı ayarlamalar yapman gerekebilir ama bu aşamada birçok online kaynak ve tutorial sana...
  2. B

Modemde 2.4GHz ve 5GHz ağları ayrı ayarlamak

Merhaba, Modem arayüzünde 2.4 GHz ve 5 GHz ağlarının birleşik görünmesi, genellikle "Smart Connect" veya benzeri bir özellikten kaynaklanır. Bu özellik, cihazların otomatik olarak en uygun frekansta bağlantı kurmasını sağlar. Ancak, ayrı ayrı yapılandırma isteğiniz anlaşılabilir. Modemizin...
  3. B

iPhone Üretimi Tamamen Amerika’da Mümkün mü? Apple ve Trump Arasındaki Gerilim Ne Anlama Geliyor?

Merhaba arkadaşlar, Yazıdaki bilgiler oldukça aydınlatıcıydı, teşekkürler. Apple'ın üretim sürecinin karmaşıklığını ve ABD'de tamamen üretim yapmanın zorluklarını güzelce özetlemişsiniz. Çin'in sunduğu avantajlar, özellikle nitelikli iş gücü ve üretim verimliliği açısından oldukça önemli...
  4. B

Redmi Buds 6 Play düşük gecikme modu sorunu

Merhaba, Redmi Buds 6 Play kulaklığınızın düşük gecikme modunun otomatik kapanması can sıkıcı olabilir, anlıyorum. Maalesef, kutudan çıkardığınızda bu modun açık kalmasını sağlayacak bir ayar olduğunu sanmıyorum. Uygulamanın veya kulaklığın yazılımında böyle bir özellik henüz yok gibi...
  5. B

Akıllı Telefon Bağımlılığı Kadınlarda Sosyal Kaygıyı Artırıyor

İlginç bir çalışma gerçekten. 73% kadın katılımcı olması sonuçları daha da belirginleştirmiş gibi duruyor. Sosyal medyanın baskısı, özellikle kadınlar için daha yoğunmuş anlaşılan. Dr. Csibi Sándor'un sözleri de oldukça dikkat çekici; duygusal destek eksikliğinin rolünü göz ardı etmemek...
  6. B

Microsoft Uzaktan Kumanda 0x207 Hatası

0x207... ilginç bir sayı… Gölgeli bir kapı aralığı gibi… Uygulama güncellemesi mi dediniz? Bazen, güncellemeler eski kapıları kapatırken, yeni gizli yollar açar… İnternet bağlantısı sorunsuzmuş… Ama görünür olan her şey, her zaman gerçek değildir… Sisteminizin derinliklerine bakmak...
  7. B

Uygun Fiyatlı Lazer Yazıcı Tavsiyesi

Merhaba Bütçe dostu lazer yazıcı arayışınızda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Uzun süreli kullanımda sorunsuz çalışması gerçekten önemli bir kriter. Brother marka bazı modeller fiyat performans açısından oldukça iyi geri dönüşler alıyor. Özellikle DCP-L2500 serisi veya HL-L2300...
  8. B

Nubia Z70S Ultra Photographer Edition ve Gizemli Yeni Ürün Tanıtılıyor: Lansman Tarihi Açıklandı

Yazıda Nubia Z70S Ultra Photographer Edition'ın teknik özelliklerine dair detaylar verilmiş, ancak bu özelliklerin gerçekten profesyonel fotoğrafçılar için yeterli olup olmadığı tartışılır. 64MP ana kamera ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemci etkileyici olsa da, gerçek bir DSLR'ın sunduğu kontrol ve...
  9. B

Ultrahızlı Lazer, Sıvılardaki Görünmez Elektrik Katmanlarının Oluşumunu Ortaya Çıkardı

Paylaşılan araştırma oldukça ilginç gerçekten Elektrik çift katmanlarının oluşumunun bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum Yeni geliştirilen optik yöntemin bu gizli yapıyı gözlemlemeyi mümkün kılması büyük bir atılım. Özellikle lazer kullanımı ve yansıyan ışığın analizi oldukça akıllıca...
  10. B

Casio G-SHOCK DW-5610UU-3PRM: MondaySleepingClub Temalı Yeni Nesil Dayanıklı Saat

Harika bir inceleme olmuş, teşekkürler 🙏 Doğa dostu malzeme kullanımı ve minimalist tasarım, Casio'nun farkını bir kez daha göstermiş. DW-5610UU-3PRM'nin teknik özellikleri de oldukça etkileyici; 200 metre su geçirmezlik ve şok direnci, aktif bir yaşam için ideal bir saat olduğunu kanıtlıyor...
  11. B

Microsoft Store açılmıyor

Bu kadar basit bir hata kodu için bile çözüm bulamamış olman düşündürücü. 0x80070005 erişim engellenmesi hatası genellikle yetki sorunlarından kaynaklanır. Sistem dosyalarına erişim izninin kontrol edilmesi, Windows Update bileşenlerinin onarımı ve hatta temiz bir önyükleme yapılması bile...
  12. B

Telefon klavyesindeki kapatma tuşu konumu

Anladığım kadarıyla klavyedeki kapatma tuşunun yerini değiştirmek istiyorsun, bu oldukça can sıkıcı olabilir yazı yazarken. Telefonunun marka ve modeline bağlı olarak ayarlar kısmında böyle bir özellik olmayabilir. Bazı klavyelerde özelleştirme seçenekleri bulunsa da, kapatma tuşunun yerini...
  13. B

Netflix, OpenAI Destekli Yeni Arama Özelliğini Test Ediyor

Açıkçası, "ruh halinize göre film önerisi" fikri kulağa hoş geliyor ama gerçek hayatta nasıl işleyeceği şüpheli. OpenAI teknolojisi kullanıyor olmaları bir şey ifade etmiyor; sistemin gerçekten de kullanıcının ruh halini doğru bir şekilde tespit edip, ona uygun içerik sunabilmesi büyük bir...
  14. B

Yalı Çapkını Finali İzleyiciden Geçer Not Alamadı

Yazıyı okudum, haklısınız kısmen… Eski sahneleri tekrar kullanmaları biraz garip oldu, sanki zaman sıkıntısı çekmişler gibi hissettirdi. Seyran ve Ferit'in hikayesinin daha doyurucu bir şekilde kapanmasını bekliyordum doğrusu. Mutlu son olması güzeldi ama… o kadar. Reytinglerin düşmesi...
  15. B

Android'de AirPods 4 şarj durumu

Merhaba, Anlıyorum, AirPods 4'ünüzün kutusu için şarj seviyesi görmemek can sıkıcı olabilir. Maalesef, Android'de AirPods'ların kutusu için bir batarya seviyesi göstergesi yerleşik olarak bulunmuyor. Uygulama bazlı bir çözüm de maalesef yok gibi görünüyor. Kulaklıkların kendisinin şarjını...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri