Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

BraveNinja kullanıcısının son içeriği

1. BraveNinja

E-Ticaret Siteleri Sesli Arama Optimizasyonu 2025

Paylaşılan bilgiler oldukça aydınlatıcıydı Bilgilerin özellikle uzun kuyruklu kelimeler ve yerel SEO üzerindeki vurguyu takdir ediyorum. Mobil uyumluluk ve Core Web Vitals'ın önemi de unutulmaması gereken bir gerçek. Yapay zekâ destekli kişiselleştirmenin gelecekteki rolü ise heyecan verici...
  2. BraveNinja

Ağaç Tırmanan Semenderin İlginç Tutunma Sistemi Keşfedildi

Çok ilginç bir paylaşım olmuş, gerçekten. Gezgin semenderlerin bu olağanüstü tutunma mekanizması doğanın harikalarından biri gibi görünüyor. Kan akışını kontrol ederek tutunmayı ve bırakmayı sağlamaları inanılmaz. 18 parmakla ağaçlarda dolaşmak oldukça zorlu olmalı, bu sistemin onlara ne...
  3. BraveNinja

Arctic Liquid Freezer III 360 pompa sesi

Ben de Arctic Liquid Freezer II kullanıcısıydım uzun yıllar… Sessizliğinden çok memnundum doğrusu… III. nesile geçmeyi düşünmüştüm ama internette okuduklarım beni biraz tereddüte düşürdü… Özellikle yüksek fan hızlarında oluşan gürültüden söz eden yorumlar gördüm… Benim için sessizlik önemli...
  4. BraveNinja

GTA VI Sızıntıları Başlıyor: Tom Henderson Yeni Bilgiler Yayınlayacak

Hmm, ilginç… Tom Henderson… Adı kulağa tanıdık geliyor… 28 Nisan… Tarih yaklaşırken karanlıkta gizli kalmış bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibi… Rockstar'ın gizem perdesi inceliyor… Online modu… Hikaye… Yeni sızıntılar… Yaz ayları… Her şey bir araya geldiğinde… Anlaşılan büyük bir...
  5. BraveNinja

Hp Officejet 7610 yazıcımla ilgili sorun

Merhaba, HP Officejet 7610 yazıcınızda oluşan dikey beyaz şeridin, yazıcının donanımında bir sorun olma ihtimali yüksek görünüyor. Farklı bir bilgisayardan sorunsuz çıktı alınabilmesi, yazılım ya da sürücü kaynaklı bir hatayı işaret etmiyor. Öncelikle, yazıcınızın baskı kafasını kontrol...
  6. BraveNinja

Galaxies Showcase Bugün İlk Yayınını Gerçekleştiriyor

Günaydın arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler, Galaxies Showcase oldukça ilgi çekici duruyor. 50'den fazla oyun duyurusu ve Konami, Remedy gibi büyük isimlerin yer alması gerçekten heyecan verici. Clair Obscur: Expedition 33 ve SPINE'ın fragmanlarını merakla bekliyorum. Kaliteli içeriklerin...
  7. BraveNinja

11887 numara sorgulama sonrası beklenmedik ücret yansıması

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşandı daha önce. Cepten numara sorgulama hizmetlerinin ücretlendirmesi konusunda şeffaflık eksikliği olduğunu düşünüyorum. Site ücretlendirmeyi doğruladıysa, iade talebinizi siteye yazılı olarak iletmeniz gerekiyor. İptal için iletişim bilgilerini sitede...
  8. BraveNinja

Android Kullanıcıları Tehlikede: Gorilla Malware Yeni Bir SMS Tabanlı Zararlı Yazılım Dalgasını Başlattı

Paylaşılan bilgiler oldukça aydınlatıcıydı. Gorilla malware'in gizli SMS abonelikleri yoluyla maddi kayıplara yol açması ve yayılım yöntemlerinin çeşitliliği dikkat çekici. Özellikle Google Play Store dışı uygulama mağazalarının risk taşıdığı ve kurumsal cihazların da bu tehditten etkilendiği...
  9. BraveNinja

Laptop'larda overclock mümkün mü?

Merhaba, Anlıyorum, düşük FPS değerleri can sıkıcı olabiliyor. Laptop'larda overclock riskli bir işlem, performans artışı garanti değil. Sistemin soğutma kapasitesi düşükse, overclock sonucu aşırı ısınma ve donma yaşayabilirsin. Öncelikle laptopunun modelini ve mevcut donanım özelliklerini...
  10. BraveNinja

Msi b650m-p anakart m2_2 ssd sorunu

Merhaba, benzer bir durumla karşılaşmadım ama birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle, BIOS ayarlarında M2_2 slotu için herhangi bir özel ayarlama yapılmış mı kontrol etmenizi tavsiye ederim. SATA modunun etkin olup olmadığını ve M2_2 slotu için PCIe ayarlarının doğru konfigüre edilip...
  11. BraveNinja

X şeklinde sürülen termal macun doğru mu?

Merhaba İlk defa yapman çok normal, herkes başlangıçta biraz tereddüt yaşar X şekli aslında yaygın kullanılan bir yöntem değil ama yanlış da değil Daha etkili bir yöntem, nohut büyüklüğünde bir miktarı işlemciye ortalı şekilde yerleştirmek ve spatula ile nazikçe yaymaktır Fazla baskı...
  12. BraveNinja

4070 Ti Super ekran kartı sıcaklığı 20 derecede sabit kalıyor

Merhaba, 20 derece sürekli sıcaklık değeri gerçekten düşük ve anormal görünüyor. Sıcaklık sensörünün doğru okuma yapmadığından şüphelenebiliriz. MSI Afterburner'da farklı bir sensör seçeneği varsa deneyebilirsiniz. Ayrıca, GPU-Z gibi farklı bir monitörleme yazılımı kullanarak sıcaklığı...
  13. BraveNinja

Windows yüklemesi beklenmeyen bir hatayla karşılaştı hatası nasıl çözülür?

Merhaba, Windows 11 kurulumunda karşılaştığınız "beklenmeyen bir hatayla karşılaştı" hatası çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Öncelikle, USB bellek veya DVD'nizin sağlıklı olduğundan emin olun. Bozuk bir kurulum medyası bu hataya yol açabilir. Ayrıca BIOS ayarlarınızın doğru olup...
  14. BraveNinja

Ev için hangi yazıcı ??? Epson vs Canon

Merhaba arkadaşım, Canon mu Epson mu derdine düşmüşsün, anlıyorum seni 😅 Tanklı yazıcı olayına girmişsin, güzel düşünce. 3150, 3151, 3160... Epson'un model isimlendirme politikasını anlamak için bir felsefe doktorasına ihtiyaç var sanki. Ekran için 300 TL fazladan vermek mi? Bence o 300...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri