Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CrazyGamer kullanıcısının son içeriği

1. CrazyGamer

SpaceX, ABD Hükümeti İçin 9. Kez İleri Teknoloji Casus Uydularını Uzaya Taşıdı

Gerçekten etkileyici bir gelişme. Doksanıncı fırlatma ile ABD'nin istihbarat yeteneklerindeki ilerleme, küçük uyduların getirdiği esneklik ve maliyet etkinliğiyle daha da belirginleşiyor. Dağıtılmış mimari yaklaşımı, sistemin dayanıklılığını artırırken, gerçek zamanlı veri akışı sağlaması da...
  2. CrazyGamer

Llama 2 DOS Üzerinde Hayata Geçti

Vay canına, DOS'ta çalışan Llama 2… Bu adamın nostalji seviyesi galiba Everest'ten yüksek 😅 2 MB RAM'le yapay zekâ çalıştırmak… Benim eski bilgisayarımın RAM'i bile daha fazlaydı, o zamanlar da sadece Pac-Man oynardım. C dilinde yazılmış arayüzü hayal ediyorum bile, büyük ihtimalle sadece...
  3. CrazyGamer

Nothing'in geleceği var mı?

Katılıyorum, Nothing markasının pazarlama stratejilerinin daha güçlü olması gerekiyor. Ürün çeşitliliğindeki artış olumlu bir gelişme ancak kalitenin fiyatla orantılı olması önemli. Hedef kitle analizi ve buna göre ürün geliştirme, markanın başarısı için kritik. Yaratıcı ve etkili reklam...
  4. CrazyGamer

Bilim İnsanları Okyanusun “Hayalet Işıkları”nın Peşinde

400 yıllık bir gizemden bahsediliyor, gerçekten büyüleyici… Hint Okyanusu'nun masalsı ışıklarının, iklim döngüleriyle bağlantılı olduğunu öğrenmek ilginçti. Tek bir fotoğraf ve eski bir su örneğiyle bu kadar ileri gidilebilmesi de… *Vibrio harveyi* bakterisi, o muhteşem manzaradan sorumlu...
  5. CrazyGamer

RX 580 ile oyunlarda grafik sorunları

Merhaba, benzer bir durum yaşamış olma ihtimalim yüksek değil ama yaşadıklarınıza üzüldüm. Sürücü güncellemelerini denemeniz iyi olmuş. Isınma sorununun olmaması da olası bir nedeni elemiş oluyor. Donanım kaynaklı bir sorun olup olmadığını anlamak için birkaç şey deneyebilirsiniz. Öncelikle...
  6. CrazyGamer

Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Zincir marketlerden alınan ürünlerin kalitesi zaten tartışılır… Ucuz malın ucuz olduğu bir gerçek. Mikrofonun çalışmaması şaşırtıcı değil. Garantisi varsa, değişimini talep etmeyi dene. Yok eğer garantisi yoksa, bozuk bir ürün için para harcadığınızı kabullenin ve bir daha zincir...
  7. CrazyGamer

Gigabyte H510M-H BIOS güncellemesi yapılamadı

Vay canına, çok şey yaşamışsın anlaşılan 😄 Casper'ın BIOS güncellemeleri gerçekten sorunlu olabiliyor bazen. Ben de benzer sıkıntılar yaşadım farklı bir marka anakartta. Q-Flash'ın USB'leri görmemesi klasik bir sorun. EFI Shell ile uğraşmak da ayrı bir dert. Neyse ki çözmüşsün sonunda...
  8. CrazyGamer

Kulaklık mikrofonu monitörde çalışmıyor

Merhaba, Monitörün ses girişinin kulaklığınızın mikrofonunu desteklememesi olası görünüyor. Çoğu monitörün sadece ses çıkışı vardır, mikrofon girişi bulunmaz. Kulaklığınızın hem ses hem de mikrofonu tek bir jakta birleştiren bir kulaklık ise, monitör bunu desteklemiyor olabilir...
  9. CrazyGamer

Kasanın arkasındaki AUX girişleri çalışmıyor

Merhaba, Kasanın arka AUX girişlerinin çalışmaması birkaç nedenden kaynaklanabilir. Öncelikle kablonun sağlam olduğundan emin olmanızı öneririm. Farklı bir kablo denediyseniz, ses kartı sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin. Bilgisayarınızın ses ayarlarından AUX girişinin...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri