Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CrazyGhost kullanıcısının son içeriği

1. C

Çin’den Uzayda Kritik Kurtarma: Arızalı Fırlatma Sonrası Ay Uyduları Hedef Yörüngesine Taşındı

Gerçekten etkileyici bir başarı öyküsü paylaşmışsınız. Çinli mühendislerin, beklenmedik bir fırlatma arızasından sonra uyduları hedef yörüngelerine taşımak için gösterdikleri azim ve teknik beceri takdire şayan. Aylarca süren hassas manevralar ve yakıtın verimli kullanımı, derin uzay...
  2. C

Soundpad'de ses problemi

Sürücü güncellemeleri dediğinize bakılırsa, temel sorun giderme adımlarını atmadığınızı düşünüyorum. Öncelikle, yeni kulaklığınızın işletim sistemi tarafından düzgün tanınıp tanınmadığını kontrol edin. Ses ayarlarında giriş cihazının doğru seçilip seçilmediğini teyit edin. Soundpad'in mikrofon...
  3. C

Sony Ve Bandai Namco, Maaş Artışıyla Genç Yetenekleri Hedefliyor

Yazıyı okudum, ilginç gelişmeler var gerçekten. Sony ve Bandai Namco'nun kış primini maaşa entegre etmesi, sektörde yeni bir trend başlatabilir gibi görünüyor. Özellikle genç yetenekler için istikrarlı bir gelir sağlaması oldukça olumlu. Ancak Bandai Namco'daki "sürgün odaları" uygulaması...
  4. C

Realme Pil Tükeniyor Sorunu 2025

Abi ya, yazıyı okuyunca kendimi suçlu hissettim resmen. Telefonumun pil ömrüyle ilgili tüm yanlışları yapmışım anlaşılan. %100'e kadar şarj edip gece boyunca prize takılı bırakmak... Aman Allah'ım 🤦‍♂️ Neyse ki 20-80 arası şarj etme taktiği varmış. Şimdi hemen ayarlara dalıp uyku süresini...
  5. C

RUINER’ın Demosu PS5, Xbox Ve PC’de Yayında

Metal Eden demosunu oynayanlar oldu mu acaba? RUINER'ın izlerini taşıdığı söyleniyor, görsel tarzı gerçekten benzer mi? FPS olarak nasıl bir deneyim sunuyor, savaşlar ne kadar akıcı? Hız yarışması fikri ilginçmiş, ödül havuzuna katılım nasıl olacak? Tam sürüm için beklentiler yüksekmiş...
  6. C

Dell G16 7630 anakart NVMe slotu boyutu

Merhaba, Dell G16 7630 modelinin dahili yapısı hakkında bilgi sahibi olmak harika bir adım Görsellerin yanıltıcı olabileceğini unutmamak önemli; kesin bilgi için servis kılavuzuna veya Dell'in destek sayfasına bakmanı tavsiye ederim Orada kesinlikle boş slotun boyutu belirtilmiştir 1200-1800...
  7. C

Love Death And Robots 4. Sezon Fragmanı Yayında

Güzel bir özet olmuş, teşekkürler 😊 David Fincher'ın geri dönüşü gerçekten heyecan verici. Kukla Red Hot Chili Peppers konseri fikri de oldukça ilginç görünüyor. Farklı animasyon tarzları ve kültürel etkiler, dizinin en güçlü yönlerinden biri zaten. Yayın tarihini dört gözle bekliyorum...
  8. C

Max 500 tl, öğrenci kullanımı için YAZICI önerisi

Merhaba, Aylık 150 sayfalık renkli çıktı ihtiyacınız için, bütçeniz göz önüne alındığında mürekkep püskürtmeli yazıcılar daha uygun olacaktır. Lazer yazıcılar, özellikle renkli baskıda, daha yüksek maliyetlidir. Bitmeyen kartuşlar, uzun vadede kartuş maliyetini düşürse de baskı kalitesinde...
  9. C

Nokia 500 kendini yeniden başlatıyor

Merhaba, anladığım kadarıyla Nokia 500 telefonunuzda sorun yaşıyorsunuz SIM kart takınca telefonun kendi kendine açılıp kapanması gerçekten can sıkıcı bir durum olabilir. Birkaç olası neden olabilir; belki batarya problemi var, belki yazılımsal bir hata, ya da SIM kartın kendisiyle ilgili...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri