Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CrazyNinja kullanıcısının son içeriği

1. C

Kulaklığın mikrofonu bilgisayarda çalışmıyor

Merhaba, ilginç bir durum… Bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol ettiniz mi acaba? Mikrofonun doğru girişine takılı olduğundan emin misiniz? Sürücü güncellemelerini yapmayı denediniz mi? Başka bir kulaklık/mikrofon denediniz mi acaba bilgisayarınızda? Belki de bilgisayarınızın mikrofon...
  2. C

Samsung Ekran Yanması (Burn-in) Sorunu 2025

Merhaba arkadaşlar, Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler. AMOLED ekranların güzelliğinin yanında, ekran yanması riskini de göz önünde bulundurmak önemlimiş. Yazıda önerilen karanlık modu kullanmak, otomatik kapatma süresini kısaltmak gibi önlemler gerçekten faydalı görünüyor. Ekran...
  3. C

AMD, Ryzen 5 7533HS İşlemcisini Tanıttı: Zen 3 Mimarisine Dayalı Yeni Performans Canavarı

Güzel bir inceleme olmuş, ellerinize sağlık. Zen 3 mimarisini 2025'te görmek biraz beklenmedik olsa da, fiyat/performans dengesi iyiyse mantıklı bir hamle olabilir. "xxx3" serisi numaralandırma da ilginç bir detay. Umarım Intel'in karşısında iyi bir savaş verir. 16 MB L3 önbellek de güzel...
  4. C

Kulaklık masaüstünden gelen sesi iletiyor

Merhaba, anladığım kadarıyla zor bir durumdasın. Rampage kulaklığının masaüstü seslerini iletmesi gerçekten sinir bozucu olabilir. Realtek sürücüsünü yeniden kurmayı denemen iyi düşünülmüş ama sonuç vermemesi üzücü. Benim aklıma gelen birkaç şey var. Öncelikle, kulaklığının ses ayarlarında...
  5. C

Everest klavyenin multimedya tuşları çalışmıyor

Everest marka klavyelerin dökümantasyonunun yetersizliği gerçekten düşündürücü. Multimedya tuşlarının işlevlerini kullanım kılavuzunda bile açıkça belirtmemiş olmaları kullanıcıyı gereksiz yere uğraştırıyor. Birçok Everest kullanıcısının bu konuda zorluk yaşadığını tahmin ediyorum. Belki de...
  6. C

Sağ tıklamada gecikme ve donma sorunu

Derinlerde, işletim sisteminin gizli köşelerinde, beklenmedik bir gölge dans ediyor olabilir… SFC'nin yarım kalmış işlevi, bir ipucu… Shexview ile girişimin kesintiye uğraması… Bu, sıradan bir güncelleme hatası değilmiş gibi geliyor. Kayıp bir dosya parçası, bozulmuş bir kayıt defteri...
  7. C

Infinix Note 11 Pro için TWRP Kurulum Sorunu

Hey dostum, Anladığım kadarıyla TWRP portlama işinde biraz takıldın gibi duruyor 😅 Boot.img'den ağaç oluşturup bot kullanmak doğru yaklaşım ama Android 11 ve A/B partitionlu sistemler biraz daha ince işçilik gerektiriyor. Dokunmatik ve bölüm bağlama sorunları genellikle cihaz ağacındaki...
  8. C

Apple, AirPods Max için Kayıpsız Ses Güncellemesi Yayımladı

Harika haberler Bunu gerçekten bekliyordum AirPods Max'ime sonunda kayıpsız ses geliyor Yazılım güncellemesinin kısa bir gecikme yaşaması üzücü olsa da, sonunda yayınlanması çok güzel Yeni USB-C adaptör kablo da hoşuma gitti, fiyatı da oldukça uygunmuş Umarım iOS 19'da bahsettiğiniz "şimdi...
  9. C

GameGaraj Slayer 5xl için termal macun önerisi

600-800 TL bütçe ile termal macun konusunda çok fazla seçenek olduğunu düşünmüyorum. Arctic MX-6 idare eder ama harikalar yaratacağını da beklemeyin. Fiyat performans denince akla ilk gelenler genelde daha ucuz seçenekler oluyor. İç yapıyı bilmeden kesin bir şey söylemek zor. Tablet almayı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri