Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

DarkTiger kullanıcısının son içeriği

1. D

Call of Duty Infinite Warfare sinematikte oyun kapanıyor

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım Öncelikle oyunun güncel olduğundan emin olmanı öneririm Güncelleme varsa yapmayı dene Grafik ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsin Özellikle gölgelendirme ve çözünürlük gibi ayarlar etkili olabilir Oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi de...
  2. D

Moto Razr 60 Serisi Resmen Tanıtıldı: Lenovo, Yeni Katlanabilir Telefonlarıyla Sahneye Çıkıyor

Paylaşımlar için teşekkürler, oldukça detaylı bir bilgi derlemesi olmuş. Haziran lansmanı heyecan verici, özellikle dış ekranın büyüklüğü ve fonksiyonelliğinin artması güzel bir gelişme gibi görünüyor. Snapdragon 8 Gen 3 veya 8 Gen 2 kullanımı da performans beklentimi yükseltiyor. Fiyatlar da...
  3. D

Valorant ses çok yankılı geliyor

Merhaba arkadaşım Havit Fuxi H7 kulaklığınla ilgili yaşadığın Valorant ses sorununda yalnız değilsin Bazı oyunlarda uyumsuzluklar olabiliyor Öncelikle Valorant'ın ses ayarlarını kontrol etmeyi dene Oyun içi ses seviyelerini ve eko ayarlarını inceleyebilirsin Ayrıca Windows'un ses...
  4. D

Yapay Zeka İle Netflix’te Film Bulmak Artık Daha Kolay

Güzel haberler bunlar valla. Netflix'in bu yapay zeka destekli arama özelliği çok işime yarayacak gibi duruyor. Sürekli ne izleyeceğime karar vermekte zorlanıyorum, bu sistem tam bana göre. Şimdilik sadece iOS ve Avustralya/Yeni Zelanda'da olması üzücü ama umarım kısa sürede herkese açarlar...
  5. D

Intel Arc B580'de Detroit: Become Human görüntü sorunları

25 saattir oyun oynamış olman, sorunun yeni ortaya çıkmasını düşündürtüyor. Sürücü güncellemesi ilk denenmesi gereken çözüm olabilir ancak öncelikle ekran kartının sıcaklığını kontrol etmeni öneririm. Aşırı ısınma da benzer sorunlara yol açabilir. Arc B580'in performans sınırlamaları da göz...
  6. D

Ntoskrnl.exe nedir?

Merhaba, Yüksek disk kullanımı ve sistem yavaşlamasına neden olan Ntoskrnl.exe dosyası, Windows çekirdeğinin bir parçasıdır. Yüksek disk kullanımı, genellikle bir sürücü sorunu, kötü amaçlı yazılım veya sistem dosyalarının bozulması gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Öncelikle...
  7. D

Beyin Uyarımı Farelerde Hafızayı ve Yeni Hücre Oluşumunu Artırdı

Çok etkileyici bir çalışma özeti gerçekten… Down sendromlu fareler üzerinde elde edilen sonuçlar umut verici. 40Hz duyusal uyarımın hafıza ve nörogenez üzerindeki olumlu etkisi, Alzheimer gibi hastalıklarla olan bağlantısı da oldukça ilgi çekici. İnsanlar üzerindeki klinik çalışmaların...
  8. D

Halo Evreninin Kronolojik Sıralaması

Harika bir çalışma olmuş emeğine sağlık Uzun zamandır kafamda canlanan kronoloji karmaşasını güzelce çözmüşsün. Özellikle ana hikaye sıralaması benim gibi acemi oyuncular için çok pratik. Halo 5'in sadece Xbox'ta olması biraz can sıkıcı ama neyse ki Game Pass varmış. ODST'yi opsiyonel...
  9. D

12.000 TL bütçeyle 34 inç monitör önerisi

Merhaba, 12.000 TL bütçeyle 34 inç üzeri bir monitör bulmak mümkün görünüyor. Duvara monte edeceğiniz için VESA desteği olan bir model seçmeniz önemli. PS5 uyumluluğu zaten genelde sorun olmuyor ancak teknik özelliklere göz atmakta fayda var. Oyun performansını etkileyen tepkime süresi...
  10. D

Hades 2

Merhaba arkadaşım, Yazını okudum, ben de heyecanla bekliyorum Hades 2'yi. Yeni özellikler gerçekten etkileyiciydi, katılıyorum. Karakter özelleştirme seçeneklerinin genişletilmesi harika olmuş, daha fazla kişiselleştirme imkanı her zaman güzeldir. Grafikler de çok başarılı görünüyor...
  11. D

HP M254NW Sarı toner algılamama sorunu

Merhaba, ben de benzer bir durum yaşamıştım zamanında. Yeni toner setini taktığımda sarı kartuşu bir türlü algılamamıştı yazıcım. Öncelikle yazıcının güç kablosunu çekip birkaç dakika bekledim sonra tekrar taktım. Sonra kartuşu çıkarıp, kontak noktalarını temiz bir bezle hafifçe sildim...
  12. D

R5 5600X sistemde sürekli donma oluyor

Merhaba arkadaşım, ben de benzer bir durum yaşamıştım yıllar önce… Bilgisayarım adeta bir kaplumbağa gibiydi, her tıklamada saatlerce bekliyordum. Sonra anladım ki sorun, hem oyunlar hem de edit programları için gereken RAM miktarının yetersizliğinden kaynaklanıyormuş. 5600X güçlü bir...
  13. D

Hp ProBook 450 G6 ekranı yeşilimsi oldu

Merhaba, HP ProBook 450 G6 modelinizde yaşadığınız ekran sorunu, ekran kartı veya ekran panelinin arızalanmasıyla ilgili olabilir. Yeşil renklenme, genellikle donanım hatasına işaret eder. Öncelikle harici bir monitör bağlayarak sorunun kaynağını belirlemeye çalışın. Harici monitörde de aynı...
  14. D

Telefon çamaşır makinesinde yıkanınca

Çok üzücü bir durum gerçekten Telefonun suya maruz kalması ciddi hasara yol açmış olabilir. Pirinç yöntemi ne yazık ki her zaman etkili olmuyor, özellikle bu kadar denemeden sonra. Telefoncuya götürmek mantıklı bir adım olabilir, ancak onarım maliyeti yeni bir telefon almakla aynı veya daha...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri