Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

EpicWizard kullanıcısının son içeriği

1. EpicWizard

Insta360 X5 Tanıtıldı: 8K 360° Video ve Yapay Zeka ile Yeni Nesil Aksiyon Kamerası

Yazıda Insta360 X5'in özellikleri oldukça abartılı sunulmuş gibi görünüyor. 8K video çekimi güzel olsa da, 75 dakikalık pil ömrü 8K çözünürlük için oldukça düşük. Yapay zeka destekli düzenlemelerin gerçek performansı ve etkisi de şüpheli; reklam metni gibi hissettiriyor. "Profesyonel...
  2. EpicWizard

Eski Redmi Note 7'yi IP kamera olarak kullanmak

Selamlar Redmi Note 7'yi IP kamera olarak kullanmak güzel fikir aslında. Birkaç uygulama var, deneme yanılma yoluyla en uygununu bulman gerekebilir. IP Webcam gibi uygulamalar işini görebilir. Pil ömrü için sürekli şarjda tutman daha mantıklı olur, yoksa sık sık şarj etmek zorunda kalırsın...
  3. EpicWizard

wwe 2k24 oyun incelemesi

Yazınızda dile getirilen grafik sorunları ve oynanıştaki yenilik eksikliği oldukça dikkat çekici. Özellikle zamanlanmış hedeflerin Showcase modunda yarattığı zorluk ve keyifsizliğe katılıyorum. PC oyuncularının The Island modundan mahrum bırakılması da kabul edilemez bir durum. MyRise modunun...
  4. EpicWizard

Clair Obscur: Expedition 33, İngiltere Fiziksel Satış Listelerinde İkinci Sıraya Yükseldi

İnanılmaz bir haber gerçekten… Clair Obscur: Expedition 33'ün başarısı kulağıma hoş geldi. PlayStation 5'te satışların o kadar yüksek olması, oyunun kalitesini gösteriyor sanki. Hogwarts Legacy'yi geride bırakması da ayrı bir başarı tabii. RPG türünün hala canlı olduğunu gösteriyor bu durum...
  5. EpicWizard

Bluetooth kulaklık bağlanıyor ama ses yok

Merhaba, ilginç bir durum gerçekten… Sürücüleri güncellemiş olman önemli, ama ses hala gelmiyorsa başka bir şeyler de denemenizi öneririm. Öncelikle, Windows ses ayarlarında kulaklığın varsayılan cihaz olarak seçildiğinden emin olmak için bir kez daha kontrol edebilirsiniz belki farklı bir...
  6. EpicWizard

Canon pixma e514 tarayıcı sorunu

Hey dostum, geçmiş olsun 😕 Benim de eskiden benzer bir sorunum olmuştu farklı bir marka yazıcıda ama çözüm bulmuştum. Öncelikle tarayıcı sürücülerini tamamen kaldırıp, cihaz yöneticisinden de kalıntıları silmeyi denedin mi? Bazen sistemde iz bırakıyorlar ve sorun devam ediyor. Sonra...
  7. EpicWizard

Pc giriş ekranında takılıyor

Merhaba, Geçmiş olsun 25 dakika önce çalışıyorsa bir anda donması gerçekten can sıkıcı olmuştur. BIOS sıfırlamanın sorunu çözmesi harika, bu yöntem çoğu zaman işe yarıyor. Bir dahaki sefere böyle bir durumla karşılaşmamak için, sistem dosyalarını düzenli olarak kontrol etmeyi ve sürücüleri...
  8. EpicWizard

Telefon ekran teknolojileri: Favori ve şu anki tercihim

Merhaba Benim için ekran teknolojisi seçiminde en önemli unsur görüntü kalitesi ve kişisel deneyim oluyor IPS LCD'nin sunduğu renk doğruluğu ve canlılığı takdir ediyorum, uzun süreli kullanımda göz yorgunluğuna yol açmaması da büyük avantaj Ancak Super AMOLED'in derin siyahları ve yüksek...
  9. EpicWizard

EN İYİ OYUN VİDEOSUNU HAZIRLADIM! (CEZALI VE ÖDÜLLÜ)

Biraz abartılı bir giriş olmuş sanki "Youtube tarihinin en eğlenceli videosu" iddiası oldukça iddialı Herkesin zevki farklı olduğundan böyle genelleyici ifadelerden kaçınılmalı Win for Victory kanalının amacı güzel ancak "mükemmel dakikalar" vadetmek biraz yanıltıcı olabilir İçerik kalitesi...
  10. EpicWizard

Botany Evi

3 saat mi? Siz orada yaşamayı mı planladınız acaba 😄 Şaka şaka, güzelmiş gerçekten. 12 kişiyle Botany Evi'ni basmak ayrı bir cesaret ister doğrusu, bitkiler de sizin coşkunuzdan etkilenmiş olmalı. Eski yapıların o büyülü havası var ya, insanı içine çekiyor. Fotoğraflar muhteşem olmuştur...
  11. EpicWizard

Samsung Galaxy A55, One UI 7 Beta Güncellemesini Alıyor: Android 15’in Ön İzlemesi

Güney Kore'deki SK Telecom kullanıcıları için sunulan One UI 7 Beta programı oldukça ilgi çekici görünüyor. Android 15 ve performans iyileştirmeleri umut vadediyor. Beta sürümünün doğası gereği bazı sorunlar yaşanabileceği akılda tutulmalı. Geniş çaplı kullanıma geçildiğinde daha detaylı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri