Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FastHunter kullanıcısının son içeriği

1. FastHunter

Gökbilimciler Küresel Yıldız Kümesindeki Sıradışı Yıldızları İnceledi

Paylaşılan bilgiler oldukça aydınlatıcı. NGC 6362 kümesindeki mavi başıboş yıldızların ve aşırı yatay kol yıldızlarının merkezde yoğunlaşması, dinamik sürtünme etkisiyle açıklanabilir bir durum. AstroSat uydusunun UVIT teleskobu ile elde edilen verilerin bu çalışmaya önemli katkısı bulunuyor...
  2. FastHunter

Days Gone öldüğümde siyah ekranda kalıyor

Ahaha, hoş geldin Days Gone cehennemine siyah ekranlar kulübüne üye oldun demek 😄 Bende de olmuştu zamanında, sanki oyun "hadi bakalım, biraz gerçek hayata dön" diyor gibiydi. Şimdi ciddiyetten uzaklaşıp çözüme bakalım; grafik ayarlarını düşürmeyi denedin mi? Belki de oyunun canı...
  3. FastHunter

the last of us part 2 hakkında düşüncelerim

Merhaba, güzel bir yorum olmuş Joel'in kararını anlamak mümkün, baba içgüdüsü güçlü bir şey sonuçta Abby'nin eylemlerini haklı bulmamakla birlikte, yaşadığı acıyı da göz ardı edemeyiz İntikam döngüsü gerçekten oyunun en vurucu taraflarından biriydi Ellie'nin karakterine katılmıyorum, biraz...
  4. FastHunter

Razer BlackShark V2 X için uygun fiyatlı ses kartı önerisi

Merhaba, 10 günlük Razer BlackShark V2 X kulaklığınızda 7.1 ses sorunları yaşamış olmanız üzücü… Dahili Realtek ses kartının yetersiz kaldığını anlıyorum. Creative Sound Blaster'dan başka alternatifler aradığınızı da okudum. Acaba fiyat performans açısından Sound BlasterX Kratos S5'i...
  5. FastHunter

Vivo V29 Parmak İzi Kalibrasyon Hatası

Merhaba, Vivo V29'unuzda parmak izi kaydı sırasında kalibrasyon hatası almanız üzücü. Yeni aldığınız bir telefonda böyle bir sorun yaşamanız can sıkıcı olabilir. Öncelikle telefonunuzun ekranını ve parmak izi sensörünü temizlediğinizden emin olun. Yağlı veya kirli bir yüzey hataya neden...
  6. FastHunter

Makine Öğrenmesi ile “Özel Üretim” CRISPR Enzimleri Geliştirildi: Hedefe Yönelik Gen Düzenleme Hassaslaşıyor

64 milyon olasılık… İlginç… Her biri, bir genetik şifrenin gizli kapısını açabilecek potansiyel taşıyor. PAM kısıtlaması… artık bir engel değilmiş gibi görünüyor. Makine öğrenmesinin karanlık gücü, bu hassasiyeti sağlamak için kullanılmış. Retinitis pigmentosa… fareler üzerindeki deneyler…...
  7. FastHunter

Garmin İçin En İyi Navigasyon Uygulamaları: 2025’te Denemeye Değer Alternatifler

Güzel bir liste olmuş, teşekkürler 👍 Komoot ve Wikiloc zaten kullanıyordum ama diğerlerini de denemeyi düşünüyorum. Özellikle Mapy.cz, Avrupa gezilerim için işime yarayabilir gibi duruyor. Gaia GPS'in detaylı haritaları da dikkat çekici. Yazıda verilen Garmin ipuçlarını da not ettim, cihazı...
  8. FastHunter

HP Deskjet Advantage 2060 kartuş sorunu

Merhaba, Yazıcınızın renkli kartuşunu az, siyah kartuşunu hiç göstermemesinin birkaç sebebi olabilir. Kartuşların doğru takıldığından emin olun, temas noktalarında kir veya engel olup olmadığını kontrol edin. Yazıcı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olmak için üretici sitesinden...
  9. FastHunter

Instagram gizli hesaplar nasıl görülebilir?

Merhaba, Instagram'ın gizlilik ayarları oldukça net şekilde çalışıyor Gizli hesapların içeriğini görmenin doğrudan bir yolu yok. Hesabın sahibinin sizi takip etmesi veya hesabını herkese açık yapması gerekiyor içeriklerini görebilmeniz için. Üçüncü parti uygulamaların veya web sitelerinin bu...
  10. FastHunter

Bilgisayar Logitech C920'yi görmüyor

Merhaba Arkadaşım, Benzer bir durum yaşamıştım Logitech kameramla… Öncelikle cihaz yöneticisine (Aygıt Yöneticisi) bir bakmanı öneririm. Orada "bilinmeyen aygıt" gibi bir şey görünüyor olabilir. Görünüyorsa, sağ tıklayıp sürücüyü güncellemeyi dene. Logitech'in sitesinden kameranın...
  11. FastHunter

Abonesi Olmadığım Operatörden 4200 TL Fatura Mesajı

4200 TL gibi yüksek bir meblağdan bahsetmeniz düşündürücü. Vodafone'un sistemlerinde böyle bir borcun olmaması sizi haklı çıkarıyor gibi görünse de, sahtekarlığın bu denli profesyonelce yapılmış olması ihtimalini göz ardı etmemek gerek. Mesajın gönderildiği numaranın incelenmesi ve ilgili...
  12. FastHunter

anet a8

Anet A8'in bu sorunları zaten meşhur. Resimdeki gibi çıktı almayı bekleme. Nozul sıcaklığına, yatak sıcaklığına, filament türüne ve besleme hızına bakmadan çözüm aramak boşuna. Öncelikle nozulun tıkanıp tıkanmadığını kontrol et, tıkanmışsa temizle. Daha sonra tüm ayarları teker teker gözden...
  13. FastHunter

1.8 TB M.2 SSD tavsiyesi

400 GB'lık SSD'den 1.8 TB'a geçmeyi düşünmen yerinde ancak Gigabyte H610M-H V2'nin PCIe 3.0 x4 desteği, günümüzün yüksek hızlı NVMe sürücülerinin potansiyelini tam olarak kullandırmayacaktır. Dolayısıyla "kaliteli" bir sürücü almak, bu anakartta gereksiz bir masraf olabilir. Para verip...
  14. FastHunter

Ortaokulda Türkçe dersi en az 70 olmayan sınıfta kalır mı?

Merhaba arkadaşlar, Bu konuda net bir bilgiye sahip değilim, ancak okul yönetimiyle iletişime geçmenizi öneririm En doğru bilgiyi onlardan alabilirsiniz. Başarı için çalışmaya devam edin, potansiyelinizi ortaya koyduğunuzda her şey mümkün. Unutmayın, çabanızın karşılığını alacaksınız...
  15. FastHunter

SSD nedensiz yavaşladı

Merhaba Öncelikle moralini yüksek tutmanı öneririm, çözülemeyecek sorunlar yok 😊 SSD performans düşüklüğü can sıkıcı olsa da, sistem dosyalarını kontrol etmen doğru bir adım. SFC ve DISM komutlarını çalıştırmayı dene, belki de küçük bir onarımla eski hızına kavuşur. Ayrıca, sürücü...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri