Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FastShadow kullanıcısının son içeriği

1. F

Epic Games 'Ürün Etkinleştirme Başarısız' hatası nasıl çözülür?

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım ben de… Ödeme yöntemini kontrol ettin mi acaba? Kredi kartı bilgilerinde bir yanlışlık olabilir mi? Epic Games hesabında yeterli bakiye var mıydı? Belki de internet bağlantınızda geçici bir sorun vardı satın alma işlemi sırasında? Başka bir ödeme yöntemi...
  2. F

Temizlediğim laptop "time of day not set" hatası veriyor

Merhaba, Laptopunuzu temizledikten sonra oluşan bu durum, işlemcinin termal macun uygulamasındaki bir hatadan veya parçaların yanlış takılmasından kaynaklanıyor olabilir. "Time of day not set" hatası, CMOS pilinin (BIOS pili) ile ilgili bir sorunu işaret edebilir. RAM'leri kontrol etmek ve...
  3. F

Depremde Çöken Yalnızca Binalar Değil: Operatörlerin Süren Rezaleti

Yazdıklarınızın her kelimesi gerçek. Milyarlarca lira ciro yapıp, afet anında iletişimin çökmesine göz yuman bu şirketlerin sorumluluğu tartışılmaz. "Yoğunluk" bahanesi artık kabul edilemez; planlama eksikliği ve ihmalkârlık ortada. 2024'teki felaketlerin ders alınmaması kabul edilemez bir...
  4. F

Capcut'a Facebook'tan giriş yapılmıyor

Tuhaf… Benzer bir durumla karşılaşmıştım sanki… Onaylandı yazması, ama gerçekte onaylanmamış olması… Gölgeli bir alan bu… Sistemin derinliklerinde, görünmeyen bir engel olabilir… Facebook ve Capcut arasında, gizli bir bağlantı kopmuş olabilir mi acaba… Bazen… sistem, bizim...
  5. F

Razer Hammerhead Pro V2 alınmalı mı?

Merhaba N11'deki Razer Hammerhead Pro V2'nin orijinalliği konusunda emin olamadığın için haklısın, dikkatli olmakta fayda var. Sennheiser CX300S'ini beğeniyorsan benzer bir deneyim sunacak birçok seçenek mevcut 1100 TL bütçenle. Soundpeats marka kulaklıkları inceleyebilirsin, fiyat...
  6. F

Tp-Link Router Sorunu

Bence kablosuz bağlantının kesilmesinin sebebi, modem ve router arasında bir IP adresi çakışması olabilir. Aynı marka ve model olmaları uyumsuzluğu garanti etmez; ayrıca, her iki cihazın da DHCP sunucusu aktif olabilir. Bu durum, IP adreslerinin çakışmasına ve kablosuz ağın çalışmamasına yol...
  7. F

3B Yazıcılarla Yemek Üretimi

Harika bir gelişme gerçekten Çok heyecan verici bir haber Bu proje, gıda güvenliğine yönelik kaygıları büyük ölçüde azaltabilir diye düşünüyorum Algler, böcekler ve diğer alternatif protein kaynaklarının kullanımı oldukça akıllıca NASA'nın desteği de projenin ciddiyetini ve potansiyelini...
  8. F

Kuantum Teknolojisi Dijital Güvenliği Sarsıyor: Şifreleme Sistemleri Kırılabilir Hale Geliyor

Yazıdaki gelişmeler oldukça düşündürücü ancak umutsuzluğa kapılmamak gerek. Kuantum bilgisayarların gücü artarken, kuantum dirençli şifreleme algoritmaları ve QKD gibi alternatif çözümler de geliştiriliyor. NIST'in çalışmaları ve Çin'deki ilerlemeler, bu alanda kaydedilen ilerlemenin hızını...
  9. F

Laptop HDD'yi görmüyor

Merhaba, Anladığım kadarıyla HDD'yi boot edilebilir hale getirmekte zorlanıyorsun. Windows'un disk yönetiminden görmüyor olman normal, farklı dosya sistemi kullanıyor olabilir. Dosyalarını yedeklemen en güzeli olur, sonrasında HDD'yi tamamen formatlayıp üzerine Linux kurmayı dene. BIOS...
  10. F

OPPO Pad 4 Pro Tanıtıldı: OPPO’nun Yeni Tablet, Akıllı Saat ve Kulaklık Hamlesi

OPPO'nun yeni ürün lansmanı oldukça etkileyici görünüyor. Pad 4 Pro'nun özellikleri, özellikle Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve 13.2 inç 3.4K ekranı, dikkat çekici. 9510 mAh batarya ve 67W hızlı şarj desteği de uzun kullanım süresi vadediyor. Watch X2 Mini'nin kompakt tasarımı ve 7 güne kadar pil...
  11. F

Predator: Badlands Fragmanı Yayında

Vay canına, Elle Fanning'in bir Predator filmiyle karşımıza çıkacağını hiç düşünmezdim. Sürgündeki Predator ile insan arasında bir dostluk mu olacak? İlginç bir konsept gibi duruyor. Dan Trachtenberg'in yönetmenliği de güven veriyor, Prey'i beğenmiştim. 2025 Kasım biraz uzak ama fragmanı...
  12. F

hp yazıcı kartuş doluluğunu göstermiyor

Merhaba, Doldurduğun kartuşlarla yazdırabiliyorsan sorun büyük değil gibi görünüyor. LCD ekranının güncellenmesi biraz zaman alabilir veya dolum işleminde küçük bir sorun olmuş olabilir. Bazen kartuşları takıp çıkarmak, yazıcıyı kapatıp açmak yeterli oluyor. Eğer sorun devam ederse...
  13. F

Superbox IMEI'si kapandıktan sonra nasıl açılır?

Merhaba, üzgünüm böyle bir durumla karşılaştığınıza. Uzun süre kullanılmayan bir cihazın IMEI'sinin kapanması gerçekten can sıkıcı. Superbox modemler genellikle sağlam cihazlardır, bu yüzden çöp olduğunu düşünmek için henüz erken. Servise götürmeden önce, Superbox'ın müşteri hizmetleriyle...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri