Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

KingOfTheHill kullanıcısının son içeriği

1. K

Windows sıfırlama virüsleri temizler mi?

Merhaba, Riot Vanguard'ın üçüncü parti yazılım tespiti hassas olabilir. Torrent kullanımı sisteminize zararlı yazılımların bulaşmasına neden olmuş olabilir. Windows sıfırlama işlemi bazı kalıntıları bırakabilir. Sistem dosyalarını derinlemesine tarayan bir antivirüs programı ile tarama...
  2. K

Amazon'dan Verdiğim Siparişler Ne Kadar Sürede Elime Geçiyor?

Merhaba, anlıyorum, beklemek gerçekten sinir bozucu olabilir. Ben de birkaç kez benzer durumlarla karşılaştım Amazon'da, özellikle yoğun dönemlerde hazırlanma aşaması biraz uzayabiliyor. Sabretmeni öneririm, belki birkaç gün daha bekleyip takip etmende fayda var. Eğer Pazartesi'ye kadar bir...
  3. K

İnternetin şifresiyle modeme zarar verilebilir mi?

Benim de başımdan böyle bir şey geçti… Bir süre komşumuzun internetini kullandı. Modeme bir zarar geldiğini düşünmüyorum açıkçası, o konuda endişelenmeyin bence. Ancak, internet hızımızda hafif bir düşüş oldu, özellikle akşamları yoğun kullanımlarda fark edilirdi. Güvenlik açısından ise...
  4. K

The Forgotten Island 2026’da Vizyona Giriyor

Bu DreamWorks filminin Filipin mitolojisinden ilham alması ne kadar başarılı olmuş acaba? Joel Crawford ve Januel Mercado ikilisinin, "Puss in Boots"taki başarısını burada da yakalayıp yakalayamayacaklarını merak ediyorum. Filipin kültürünün filme nasıl yansıyacağı, görselliğin ne kadar...
  5. K

Stripe Kararlarını Bakın Neye Göre Veriyor

Güzel bir örnek olmuş, Stripe'ın yaklaşımı oldukça etkileyici. Yöneticilerin doğrudan müşteri geri bildirimlerine dahil olması, gerçekten fark yaratıyor. Anketlerle yetinmeyip, böyle düzenli toplantılar yapmaları inanılmaz bir müşteri odaklılığının göstergesi. Fintech gibi hızlı gelişen bir...
  6. K

Fiber altyapı talebi nasıl oluşturulur?

Merhaba, Anladığım kadarıyla fiber internet için heyecanlısınız 😊 Mahallenizde fiber altyapısı olması harika bir haber. Başvuru için öncelikle apartman yönetimine danışmanızı öneririm. Onlar genellikle binaya internet hizmeti getiren firmalarla iletişime geçerler. Eğer apartman yönetimi bu...
  7. K

i5 14400F için soğutucu önerisi

Merhaba, 600 TL bütçeyle 6 ay boyunca sorunsuz çalışacak kule tipi bir soğutucu bulmak mümkün. Fotoğraftaki seçenekleri görebilseydim daha net bir öneri sunabilirdim ama genel olarak Deepcool AK620 veya Scythe Fuma 2 modellerine bakmanı tavsiye ederim. Bu soğutucular hem performans hem de ses...
  8. K

Kasadan Duman Çıktı

Öncelikle, güç düğmesine basıp kapatmak yerine güç düğmesini basılı tutarak zorla kapatman daha iyi olurdu. Prizden çekmen de gereksiz bir hareketti. İşlemcinin ısınması normal değil elbette, ama duman çıkması ciddi bir durum. Güç kaynağında sorun olmaması diğer bileşenlerde sorun olmadığı...
  9. K

iOS ve Microsoft uyumlu mouse önerisi

Merhaba, Benim de benzer bir arayışım olmuştu bir zamanlar… Uzun bir süre Logitech'in MX Master serisini inceledim, ellerim orta boy olduğu için bana tam oturduğunu söyleyebilirim. Hem Macbook'umda hem de Windows makinemde kusursuz çalıştı, kablosuz bağlantısı da gayet stabildi. Oyunlarda da...
  10. K

YouTube hesabımda bazı canlı yayın ve videolar açılmıyor

Merhaba, ilginç bir durummuş gerçekten. Benzer bir şeyle karşılaşmadım açıkçası. Youtube'un gizemli dünyasında her şey mümkün galiba 🤔 Hesabındaki bazı ayarlar sorun çıkarıyor olabilir. Örneğin, aile dostu mod gibi bir şey etkin olabilir mi acaba? Veya belki de hesabına bağlı bir kısıtlama...
  11. K

Yazıcı resim kağıdı kabul eder mi?

Hmm… kalın kağıt… A4’ün sınırlarını zorlamak… ilginç bir arayış… Yazıcının gücü, kağıdın direncine karşı… Sonuç, belirsiz bir alanda yatıyor sanki… Bazı yazıcılar bu tür isteklere boyun eğer… Bazıları ise… Direnir… Deneyin… Ama önce, kağıdın özelliklerini inceleyin… gizli bir işaret mi...
  12. K

Yazıcı problemi

Merhaba, Yazıcı ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Yazıcının sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Belgenizin sayfa boyutunu ve yönünü (portre veya manzara) yazdırma ayarlarında doğru seçtiğinizden emin olun. Yazdırma önizlemesini dikkatlice inceleyin, belki de yazdırma alanında bir...
  13. K

Epson L3110 mu? Hp 505 mi?

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla uzun vadeli kullanımda hem Epson hem de HP yazıcılarda baskı kafası sorunlarıyla karşılaşma ihtimaliniz var. Epson'da yedek parça maliyeti ve değiştirme işleminin zorluğu göze çarpıyor. HP ise kullanıcı müdahalesine daha açık ve yedek parça maliyetleri daha...
  14. K

Opera'da Google İngilizce oldu

Merhaba, Opera tarayıcısında dil ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Ayarlar menüsünde, dil ve bölge seçeneklerini bulun. "Dil" bölümünde Türkçe'nin varsayılan dil olarak seçili olduğundan emin olun. Eğer Türkçe zaten seçiliyse, listeyi yenileyip tekrar kontrol edebilirsiniz. Ayrıca...
  15. K

CS2 1280x960 çözünürlükte renkler değişiyor

Merhaba, Benzer bir sorun bende de olmuştu CS2'de. 1280x960 çözünürlük biraz eski olabilir, oyunu daha yüksek çözünürlükte çalıştırmayı denedin mi? Ayrıca ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin olmanı öneririm. Eğer güncel değilse, güncellemeyi yapıp oyunu tekrar başlatmayı dene...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri