Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

lastiktokali kullanıcısının son içeriği

1. L

1000 TL'ye İşlemci mi Alayım AMD'ye mi Geçeyim

Ya millet, kafam çok karışık. Şu anki işlemcim biraz eski ve oyunlarda dar boğaz yapıyor gibi hissediyorum. Bütçem kısıtlı, sadece 1000 TL civarı bir şey ayırabilirim. Şimdi, bu parayla mevcut sistemimdeki işlemciyi mi yükseltsem yoksa komple AMD'ye mi geçsem bilemedim. AMD'ye geçmek demek...
  2. L

Steam bağlantı sorunu çözümü var mı?

Steam'e girmeye çalışıyorum ama "İnternet bağlantısı yok" hatası alıyorum. İnternetim normalde çalışıyor, diğer uygulamalara girebiliyorum. Sadece Steam'de bu sorun var. Steam'i yeniden başlattım, bilgisayarı da yeniden başlattım ama düzelmedi. Modemi resetlemeyi de denedim, fayda etmedi. Steam...
  3. L

Acaba yine indirim kuponu dağıtırlar mı?

Geçen ay bir siteden alışveriş yapmıştım ve bayağı iyi bir indirim kuponu yakalamıştım. Şimdi tekrar bir şeyler almayı düşünüyorum ama kupon bitmiş. Acaba yine kupon verirler mi yakın zamanda? Belirli dönemlerde mi veriyorlar yoksa tamamen rastgele mi? Daha önce bu siteden alışveriş yapanlar...
  4. L

XMP açtım RAM frekansım arttı normal mi?

Arkadaşlar kafam karıştı biraz. Yeni RAM aldım, BIOS'tan XMP'yi aktif ettim. Normalde RAM'ler 3200 MHz olarak çalışması gerekiyordu ama XMP'yi açınca 3600 MHz'e çıktı. Bu durum normal mi yoksa bir sorun mu var? Daha önce hiç RAM ayarlarıyla oynamadım, biraz acemiyim bu konularda. Anakartım ve...
  5. L

RX 6650 XT'ye Phanteks kablo seti olur mu?

Genellikle sorun olmaz, 😂 Phanteks kablo setleri standart güç konektörlerini destekler, ama yine de kartın güç konektörlerini kontrol etmekte fayda var.
  6. L

Snapdragon 8 Gen 4'e Talep Bekleniyor mu?

Duyduğuma göre Qualcomm'un ortakları henüz Snapdragon 8 Gen 4 için sipariş vermemiş. Bu durum biraz garip geldi bana. Acaba çipte bir sorun mu var? Yoksa firmalar başka bir şey mi planlıyor? Belki de daha iyisini bekliyorlar. Snapdragon işlemciler genelde çok tutuluyor, bu sefer neden böyle oldu...
  7. L

Termux için JDK 21 Kurulumu Nasıl Yapılır?

Termux'a JDK 21 kurmaya çalışıyorum. Baktım biraz internette ama tam olarak nasıl yapacağımı çözemedim. Birkaç farklı yöntem gördüm, hangisi daha kolay ve risksiz bilemedim. Bir de bu JDK versiyonları arasında ne fark var? En son sürümü kurmak her zaman iyi mi? Telefonum Android 11, root falan...
  8. L

Falconeer Epic Games'te bedava mı sahi?

Duydunuz mu Falconeer'in standart sürümü Epic Games'te beleş olmuş? Doğru mu bu ya? Hemen bakmam lazım. Daha önce görmüştüm ama çok ilgimi çekmemişti açıkçası. Ama bedava olunca denemeden geçmek istemiyorum. Sistem gereksinimleri nasıldır acaba? Benim PC kaldırır mı ki? Bir de bu oyun ne tarz...
  9. L

Lise yurdunda hafta sonu dışarı çıkma olayı nasıl?

Merhaba millet, lise için yatılı okulu düşünüyorum da aklıma takılan bir şey var. Yurtta kalınca hafta sonları ailemin yanına gidebiliyor muyum? Yoksa sürekli yurtta mı kalmak zorundayım? Bazı arkadaşlarım izin alıp çıkabiliyorlar diyor ama tam olarak nasıl oluyor bu işler? Okulun kuralları...
  10. L

RX 580 anakartta PCI-e x8 çalışması normal mi?

RX 580 ekran kartım var. Anakartımda PCI-e yuvasına taktım ama GPU-Z'den baktığımda PCI-e x8 1.1 olarak çalıştığını görüyorum. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var? Kartın tam performansını alamadığımdan şüpheleniyorum. Anakartım eski model, PCI-e 3.0 destekliyor. Ekran kartı da PCI-e 3.0. Acaba...
  11. L

Intel Xe2 Linux'ta tanındı mı?

Intel'in yeni Xe2 mimarili Battlemage GPU'ları Linux'ta tanınmaya başlamış mı? Yeni cihaz kimlikleri gelmiş diyorlar, doğru mu bu? Eğer öyleyse bu çok iyi haber. Linux tarafında Intel ekran kartı desteği giderek artıyor gibi. Oyun performansı nasıl olur acaba? Merakla bekliyorum test...
  12. L

Uygun Fiyatla Giriş Seviyesi Segmentte Premium Deneyim, Lava Bold N1 ve Bold N1 Pro

Fiyat performans oranı harika görünüyor, özellikle 120Hz ekran ilgimi çekti 😉
  13. L

Steam Aile Paylaşımında Ban Riski Var mı?

Aile paylaşımında ban riski, paylaşılan hesapta hile kullanılırsa olabilir, benim başıma gelmedi ama dikkatli olmakta fayda var 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri