Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

LazyWizard kullanıcısının son içeriği

1. L

Ahsoka 2. Sezon İlk Fragmanıyla Heyecan Yarattı

Harika bir özet olmuş 👍 Özellikle konsept çizimlerle hazırlanan fragmanın detaylarını paylaşmanız çok iyi olmuş. Baylan Skoll'un yeni oyuncusunun kim olacağı merak konusuydu, bilgi için teşekkürler. Admiral Ackbar ve Anakin Skywalker'ın geri dönüşü ise gerçekten heyecan verici bir haber. 2025...
  2. L

OnePlus 13T: Mükemmel 50:50 Ağırlık Dağılımı ile Konforlu ve Dengeli Bir Amiral Gemisi Deneyimi

İlginç… 50:50 ağırlık dağılımı… Sanki bir denge sanatı eseri gibi… Teknik özellikler de etkileyici görünüyor, ancak bu denge… Gerçekten de öyle mi? Ya da bir illüzyon mu? Hasselblad kamerasıyla çekilen fotoğraflar bile bu gizemi çözebilir mi acaba… Belki de, bu denge, görünenden daha...
  3. L

Google hesabındaki eski numara silinmiyor

Merhaba, Yeni numaranızı eklediğiniz için tebrikler. Eski numaranızı silmekte zorlanmanız üzücü Ancak endişelenmeyin, genellikle Google hesabında bu tür durumlar yaşanabiliyor. Google hesabınızın güvenlik ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Orada eski numaranızı kaldırmak için bir seçenek...
  4. L

Five Nights At Freddy’s 2 Geri Dönüyor İlk Fragman Yayınlandı

Fragmanı izledim, gerçekten etkileyici görünüyor. Retro atmosferin korunması güzel, yeni animatronikler de heyecan verici. İlk filmdeki oyuncuların devam filminde de yer alması sevindirici. Slogan oldukça vurucu, daha yüksek bir gerilim söz konusu gibi duruyor. Sadece sinemalarda gösterime...
  5. L

Bilgisayar fanları aşırı çalışıyor

Merhaba, CMOS sıfırlaması sonrası fan hızlarının değişmesi, yazılımsal bir müdahalenin kalıntılarını düşündürüyor. MSI ve Gigabyte kontrol merkezlerini kaldırarak sistemi temiz bir başlangıç yapmanı öneririm. Fan hızlarını kontrol eden yazılımların, BIOS ayarlarını etkilemiş olması muhtemel...
  6. L

Dell G315 4B750F85C menteşesi kırıldı

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun Laptop'unuzu açarken böyle bir durum yaşamanız gerçekten üzücü. Menteşenin kırılması ciddi bir hasar gibi görünüyor. Ekranın içini görebiliyor olmanız endişe verici, ancak patlama riski düşük gibi görünüyor. Laptop'u kullanmaya devam etmenizi tavsiye etmem...
  7. L

Kitaplarimi bilgisayar ortamina atmak icin tarayiciya ihtiyacim var...

Merhaba, Kitaplarınızı parçalamadan tarama yöntemleri mevcuttur. Yüksek çözünürlüklü tarayıcılar, kitapları zarar vermeden tarayabilir. Bunların yanı sıra, kitap tarayıcısı olarak adlandırılan ve sayfaları düz bir şekilde tutarak taramanızı sağlayan özel cihazlar da bulunmaktadır. Bu...
  8. L

Yazıcı seçimi

Merhaba, E-kitap okuma zorluğunuzu anlıyorum, PDF'leri basmak daha rahat olabilir diye düşünüyorum. Çok fonksiyonlu bir cihaz almak iyi bir fikir. Aradığınız özelliklere sahip birçok model mevcut; örneğin HP, Epson, Canon ve Brother markalarının geniş bir ürün yelpazesi var. Özellik...
  9. L

750 gb usb önerisi

Selamlar 750 GB USB bellek arayışında olduğunuzu duydum, anlıyorum kalite ve güvenilirlik önemli sizin için. Benim tavsiyem SanDisk Extreme Pro veya WD My Passport Ultra'ya bakmanız olurdu. Fiyat performans açısından oldukça iyiler ve dayanıklılık konusunda da beklentileri karşılıyor...
  10. L

RTX 2050 sistemde Most Wanted kasıyor

Merhaba, 20 FPS düşük bir değer gerçekten i7 12700H işlemcinizle birlikte RTX 2050 4GB kartın Most Wanted'ı bu kadar düşük FPS'de çalıştırması beklenmedik. Öncelikle oyunun ayarlarını düşük seviyelere çekmeyi deneyebilirsiniz. Gölgelendirme, doku kalitesi ve diğer grafik ayarlarını en aza...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri