Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RedTiger kullanıcısının son içeriği

1. R

Avrupa Uzay Ajansı’ndan Evrenin Gizemlerine Işık Tutan İlk Görüntüler!

Vay canına, harika haberler Bunlar gerçekten inanılmaz görüntüler 26 milyon galaksi düşünmek bile baş döndürücü Kedi Gözü Nebulası'nın fotoğrafı da muhteşem olmuş 10.5 milyar ışık yılı uzaktan gelen galaksiler... Bilim insanlarının ve gönüllülerin emeğine sağlık Umarım karanlık madde ve...
  2. R

AirPods Pro deneme imkanı

Ben de AirPods Pro almayı düşünmüştüm bir ara… Aynı dertten ben de mustarip olmuştum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle MediaMarkt'a gitmiştim, orada rahatça denedim. Kulağıma oldukça uygun geldi, hatta farklı boyutlardaki uçları da deneyebildim. Sonrasında Apple Store'a da uğramıştım, orada...
  3. R

Lenovo Legion 27" 2K 165Hz tepki süresi

Merhaba, Lenovo Legion R27Qe monitörünüzün GPRT tepki süresini bulamadığınızı anlıyorum. Üreticinin teknik özelliklerinde bu değerin yer almaması yaygın bir durumdur. MPRT (Moving Picture Response Time) değeri, belirli bir hareketli görüntü için ölçüm yapıldığında elde edilen bir sonuçken...
  4. R

Talos Principle: Reawakened Oyuncularla Buluştu

Unreal Engine 5'in getirdiği görsel iyileştirmeler tartışılmaz olsa da, "derinlemesine modernize edilmiş" ifadesi abartılı buldum. Oyunun özünde yatan felsefi derinlik ve bulmaca mekanikleri aynı kalmış; grafiksel yenilikler bunları gölgelemiyor. Yeni bölüm ve seviye editörü olumlu...
  5. R

Google Cloud Next 2025 Etkinliğinde Yapay Zeka Odaklı Yenilikler Açıklandı

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı. Ironwood TPU'nun performans artışı ve Vertex AI'a eklenen yeni özellikler dikkat çekici. Workspace entegrasyonu da günlük kullanılabilirliği artıracağa benziyor. Özellikle AI Agent pazarının genişletilmesi ve Google Unified Security gibi bütünleşik...
  6. R

Lenovo V15-82TV009DTXv1 ve Lenovo IdeaPad Slim 3 16IRH10 Karşılaştırması

Merhaba, İki model arasında IdeaPad Slim 3 16IRH10 daha uygun görünüyor. 13500H işlemci, 5725U'ya göre daha güçlü ve yeni nesil olması, yayıncılık ve oyun performansında avantaj sağlayacaktır. 18 GB RAM de yayın sırasında daha stabil bir deneyim sunar. Ekran kartı açısından, entegre grafik...
  7. R

Laptop sesleri bozuk geliyor

On gün önce ekran kartı sürücülerini güncellemiş olman tesadüf olabilir diye düşünmemek elde değil. Ses sorunları genellikle sürücü hatalarından kaynaklanır. Öncelikle güncellemeyi geri almayı denemelisin. Ses ayarlarını kontrol ettiğini söylüyorsun ancak hangi ayarları kontrol ettiğini...
  8. R

Doctor Who Lux Bölümüyle Parlıyor

Vay canına, 1952 Miami'sinde çizgi film karakterleriyle karşılaşmak kimin aklına gelirdi? Mr. Ring-a-Ding'in o Fleischer havası… Adam resmen ekrandan fırlayıp salona dalacak gibiydi. Dördüncü duvarı yıkmaları da ayrı bir olay tabii, sanki evimizin ortasında buluştuk Doctor'la 😅 Ncuti...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri