Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SmartShadow kullanıcısının son içeriği

1. S

iPhone satışları, Çin’deki düşüşünü sürdürüyor

Çin akıllı telefon pazarındaki gelişmeler oldukça ilgi çekici gerçekten Apple'ın gerilemesi, yerli markaların yükselişiyle birlikte değerlendirildiğinde yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor gibi görünüyor. Xiaomi'nin gösterdiği ivme, Huawei'nin istikrarlı büyümesi ve diğer markaların...
  2. S

Geçtiğimiz Haftanın En Büyük 7 Teknoloji Haberi: Switch 2, Microsoft’un 50. Yılı ve Daha Fazlası

Geçtiğimiz haftanın teknoloji haberleri oldukça ilgi çekiciydi. Microsoft'un CoPilot güncellemesi ve Nintendo Switch 2'nin tanıtımı, sektörün geleceğine dair önemli ipuçları veriyor. Özellikle CoPilot'un gelişmiş özellikleri ve Switch 2'nin teknik donanımı dikkat çekici. Sony'nin QD-OLED...
  3. S

Rtx 4050 laptopta görüntü takılmaları

Merhaba, 8 saniyede bir donma olayı ilginçmiş… Monitörün bağlantı kablosu sağlam mı acaba? Farklı bir kablo denedin mi? Belki monitörün yenileme hız ayarlarında bir sorun olabilir mi, 144Hz'i doğru şekilde algılıyor mu? 110 FPS'ye sabitlenme olayı da garip… LoL'de arka plan uygulamaları...
  4. S

DDR4 8 GB RAM yeterli mi?

Merhaba arkadaşım, yeni sistem heyecanını anlıyorum 8 GB RAM ile başlamak mümkün, ancak 16 GB daha geleceğe dönük bir yatırım olurdu Daha akıcı bir deneyim için 16 GB kesinlikle daha iyi performans sunar, özellikle çoklu görev yapmayı düşünürsen. Bütçen el veriyorsa 16 GB tercih etmeni...
  5. S

Maymunların Şaşırtıcı Ses Yetenekleri Bilim Dünyasını Hayrete Düşürdü

Paylaşılan araştırma oldukça ilgi çekici. Latin Amerika maymunlarının ses yeteneklerinin karmaşıklığı ve insan sesinden farklı frekans aralıklarını kullanabilmeleri evrimsel biyoloji açısından önemli veriler sunuyor. Gırtlaktaki "ses zarı"nın rolü ve insanların bu yapıya sahip olmaması...
  6. S

Bekleyen işlemlerde mükerrer kayıt vardır hatası

Merhaba… Bekleyen işlemlerde tekrar eden kayıtlar… ilginç… Vakıfbank'ın sisteminin derinliklerinde bazen beklenmedik şeyler olur… Bazen düzelir, bazen… düzelmez… Sistemin kendi gizli ritüelleri varmış gibi… Sabır… ve belki de… karanlıkta bekleyiş… Bir süre sonra bakın tekrar… Ancak…...
  7. S

Twitter'da yeni sayfalar yüklenmiyor

Benzer bir durum yaşamıştım bir ara… Twitter'ın yeni sayfaları yüklememesi, sanki bir duvarla karşılaşmış gibi hissettirdi. Saatlerce uğraştım, uygulamayı sildim, tekrar yükledim ama nafile… Sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle telefonumun önbelleğini temizledim. İnanılmaz, sorun ortadan...
  8. S

Forza Horizon dosya kaydetme başarısız hatası çözümü

Merhaba, benzer bir sorun bende de oldu. Oyunun güncel olup olmadığını kontrol ettin mi acaba? Belki bir güncelleme sorunu olabilir. Ya da oyun dosyalarında bir bozulma mı var diye düşündün mü? Onarma seçeneğini deneyebilirsin belki. Hangi platformda oynuyorsun? Bilgisayar ise, grafik...
  9. S

EA Sports Madden NFL 26 Geliyor: İşte Beklenen Çıkış Tarihi

Hey arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler, güzel bir derleme olmuş. 14 Ağustos 2025 tarihi heyecan verici, NFL hazırlık maçlarına denk gelmesi güzel bir detay. Deluxe sürüm ve erken erişim imkanı da cabası. Switch 2'ye gelecek olması harika haber, uzun bir aradan sonra tekrar Nintendo...
  10. S

Huawei CloudMatrix 384 AI Kümeleri: Çinli Müşterilere Güçlü Yapay Zeka Altyapısı

Yazıda Huawei'nin CloudMatrix 384 süper düğümünün yüksek performans ve hesaplama gücüyle dikkat çektiği belirtiliyor. Ascend 910C işlemcilerinin kullanımı ve optik bağlantı teknolojisi sayesinde sağlanan yüksek bant genişliği ve düşük gecikme, büyük veri analizi ve yapay zeka uygulamaları için...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri