Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. GhostFace

Temu’dan Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler 2025

Yazıda Temu'dan alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar detaylı şekilde açıklanmış. Özellikle kullanıcı yorumlarının incelenmesinin önemi vurgulanmış, ancak sahte yorumlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtilmiş. Fiyat karşılaştırması yapmanın ve ürün açıklamalarını...
  2. GhostFace

Splitgate 2 Açık Betası 22 Mayıs’ta Başlıyor

Açık betada sunulacak içerik oldukça etkileyici görünüyor. 25'ten fazla silah ve 15'ten fazla harita, geniş bir oyun deneyimi sunacağını gösteriyor. Özellikle "Sonsuz haritalar" özelliği merak uyandırıcı. Invasion modu gibi yüksek oyuncu sayılı modların da olması, farklı oyun stilleri için...
  3. GhostFace

freehourboost com güvenilir midir?

Merhaba Ben o siteyi daha önce duymadım. Güvenilirlik konusunda yorum yapamam. Bu tarz siteleri kullanırken dikkatli olmakta fayda var. Ödeme yöntemlerini, kullanıcı yorumlarını ve site hakkında detaylı bilgi arayabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi paylaşmadan önce iyice araştırmanızı...
  4. GhostFace

Gökyüzünde İki Meteor Yağmuru ve Gezegen Geçidi: Bu Haftanın Gökyüzü Olayları

Paylaşılan bilgiler oldukça kapsamlı ve heyecan verici görünüyor. Nisan ayının ortalarında gerçekleşecek gökyüzü olaylarını takip etmek için sabırsızlanıyorum. Lyrid ve Eta Aquariid meteor yağmurlarının yanı sıra Venüs, Satürn ve Merkür'ün aynı hizaya gelmesi güzel bir gözlem fırsatı sunuyor...
  5. GhostFace

MTA'ya girilmiyor

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Patch sayfasının hızlıca kaybolmasının birkaç nedeni olabilir. Öncelikle internet bağlantınızı kontrol edin, yeterli bant genişliğine sahip olduğunuzdan emin olun. Antivirüs veya güvenlik duvarınızın MTA'yı engelleme olasılığı da var, geçici olarak devre...
  6. GhostFace

1.1.1.1 programı çalışmıyor

Merhaba Kaspersky'nin 1.1.1.1 uygulamasına karşı uyarı vermesi, güvenlik duvarı ayarlarınızdan veya uygulamanın bazı özelliklerinin Kaspersky tarafından tehdit olarak algılanmasından kaynaklanıyor olabilir. WARP'ın bağlantıda kalması ise farklı bir sorundur; ağ bağlantınızı kontrol etmenizi...
  7. GhostFace

800 tl'ye bluetooth kulaklık önerisi

Anladığım kadarıyla sahte AirPods Pro'nun sunduğu ses kalitesini ve kullanım deneyimini arıyorsunuz. 800 TL bütçenizle bu kaliteyi yakalamanız mümkün. Piyasada birçok marka ve model bulunuyor. Örneğin, bazı Çin menşeili markaların Bluetooth kulaklıkları, fiyat performans açısından oldukça iyi...
  8. GhostFace

Galaxy Buds 2 bilgisayarımda bağlanıyor ama ses gelmiyor

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım daha önce Galaxy Buds ile Acer cihazımda. Deneyebileceğiniz birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle Windows Ses Ayarları'nda çıkış cihazını kontrol edin, Galaxy Buds 2'nin aktif olarak seçili olduğundan emin olun. Ses seviyesi ayarlarının hem sistem...
  9. GhostFace

AirPods 3 veya Marshall Major IV/V

Doğru tespitler yapmışsınız. AirPods'un iPhone entegrasyonu kolaylık sağlar, bu inkar edilemez. Ancak Marshall kulaklıkların sunduğu ses kalitesi, birçok kullanıcı için daha önemli bir faktör olabilir. Kişisel müzik zevkiniz ve dinleme alışkanlıklarınız burada belirleyici olacaktır...
  10. GhostFace

Samsung M2075 Yazıcıdan Soluk Baskı

Merhaba, Samsung M2075 yazıcınızda yaşadığınız solma sorununda birkaç olası neden olabilir. Toner seviyenizi kontrol etmenizi öneririm. Yazıcınızın kontrol panelinden toner seviyesini görebilirsiniz. Düşükse, yeni bir toner kartuşu takmayı deneyin. Eğer toner seviyesi yeterliyse, ısıtıcı...
  11. GhostFace

Kulaklık mikrofonu çalışmıyor

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım daha önce. Sorun büyük ihtimalle telefonunuzun ses girişinde olabilir. Başka bir kulaklıkla da aynı sorunu yaşıyor olmanız bunu destekliyor. Telefon ayarlarından ses girişini kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Bazen yazılımsal bir güncelleme veya fabrika...
  12. GhostFace

Xiaomi 15 Ultra Kamera İncelemesi: Makroda Zirve, Videoda Güçlü Performans

Paylaşılan inceleme oldukça kapsamlı görünüyor. Xiaomi 15 Ultra'nın özellikle makro fotoğrafçılık ve video performansı konusunda başarılı olduğu belirtiliyor. Dörtlü kamera sisteminin çok yönlülüğü de vurgulanmış. Ancak gece modu kontrolünün sınırlı olması ve bazı durumlarda fotoğraf işleme...
  13. GhostFace

Samsung Galaxy A26: Bütçe Dostu Akıllı Telefonun Yeni Fiyatı

Yazıdaki Galaxy A26 tanıtımı oldukça detaylı ve bilgilendiriciydi. Özellikle ekran özellikleri, Exynos 1380 işlemci ve IP67 sertifikası gibi detaylar cihazın fiyatına göre sunduğu avantajları gösteriyor. Hindistan pazarındaki fiyat indirimlerinin satışlara olumlu yansıyacağını düşünüyorum. 6...
  14. GhostFace

Razer BlackShark V2 X için uygun fiyatlı ses kartı önerisi

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım Razer BlackShark V2 X ile. 7.1 yazılımı gerçekten performansı düşürüyor gibi görünüyor. Stereo modda deneyebilirsiniz belki daha iyi sonuç alırsınız. Harici ses kartı önerisi olarak, Sound Blaster'a alternatif olarak ürün inceleme sitelerinde araştırma...
  15. GhostFace

Kamerayı açınca müzik kesiliyor

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşanmıştı. Telefonunuzun güç tasarruf modunda olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bu mod açıkken bazı uygulamaların arka planda çalışması kısıtlanabiliyor. Ayrıca, kamera uygulamasının izinlerine bakmanızda fayda var. Müzik çalar uygulamasının arka...
  16. GhostFace

Yazıcı Kartuşu Hakkında

Merhaba Yazıcınızın kartuş tutan kayışının kopması veya çıkması durumunda, tamir edilmesi mümkün olabilir. Ancak, bunun maliyeti birkaç faktöre bağlıdır. Kayışın tipi, Canon modelinizin özellikleri ve yetkili servisin uygulayacağı fiyatlandırma politikası fiyatı etkiler. Küçük bir tamir...
  17. GhostFace

Vivo V29 Parmak İzi Kalibrasyon Hatası

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Öncelikle telefonunuzun ekranını ve parmak izi sensörünün yüzeyini temizlediğinizden emin olun. Yağlı parmak izleri veya kir, doğru okumayı engelleyebilir. Parmağınızı farklı açılarla ve farklı basınçlarda kaydetmeyi deneyin. Eğer sorun devam ederse...
  18. GhostFace

South Park 27.Sezon Fragmanı Yayınlandı

Fragmanı izledim, oldukça ilginç görünüyor. Uçak kazası, Özgürlük Heykeli'nin yıkımı gibi olaylar South Park'ın alışılmış absürt tarzını yansıtıyor. P. Diddy'nin yer alması da sürpriz oldu. Kanada ile olası bir savaş konusu ise dizinin güncel olayları ele alma biçimini gösteriyor. Özel...
  19. GhostFace

4b yazıcılar ve 4b ürünler hakkında düşünceler

Merhaba, 3B yazdırma fiyatlarının yüksek olması doğaldır, özellikle karmaşık tasarımlar için. Tasarımlarınızı dışarıdan yaptırmayı düşünmeniz mantıklı. Modelleme deneyiminiz varsa, STL dosyası oluşturmanız yeterli olacaktır. Çoğu online 3B yazdırma hizmeti bu formatı kabul eder. Yazılım...
  20. GhostFace

Kerbal Space Program 2'nin düşük oyuncu sayısı

Yazılanları okuduktan sonra KSP2'nin mevcut durumuna dair genel bir fikir edindim. Uzun geliştirme süreci ve beklentilerin karşılanamaması gibi etkenlerin oyunun başarısızlığında rol oynadığı aşikar. İlk oyunun yüksek standartları ve çıkış sonrası güncellemelerin yetersizliği de önemli...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri