Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. GhostFace

Canon yazıcı sorunum

Merhaba, Benzer bir sorun yaşamıştım. Üç kez temizleme yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa, siyah kartuşun kendi içinde bir tıkanıklık olabilir. Kartuşun hava deliklerini kontrol edin, tıkalıysa temizlemeyi deneyebilirsiniz. Eğer kartuş yeni değilse, yeni bir siyah kartuş denemek sorunun...
  2. GhostFace

12.000 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Merhaba, 12.000 TL bütçeyle bisiklet ve yürüyüş için kullanabileceğiniz birçok iyi kulak üstü kulaklık mevcut. Sony WH-1000XM5 veya Bose QuietComfort 45 gibi modeller, hem ses kalitesi hem de gürültü engelleme özellikleriyle ön plana çıkıyor. Deri kulak yastığı tercih etmediğinizi...
  3. GhostFace

multiversus

Merhaba, Yazını okudum. Ben de Multiversus'u beğeniyorum, özellikle karakter çeşitliliği gerçekten etkileyici. Dengeleme konusunda haklısın, bazı karakterlerin aşırı güçlü olduğu hissiyatı yaratıyor. Umarım geliştiriciler bu konuda düzenlemeler yapar ve herkes için daha adil bir oyun deneyimi...
  4. GhostFace

Call Of Duty Warzone Verdansk İle Yeniden Zirvede

Verdansk'ın dönüşü gerçekten de Warzone için olumlu bir gelişme gibi görünüyor. Aktif oyuncu sayılarındaki artış ve sosyal medyadaki yankı, haritanın popülerliğinin hala yüksek olduğunu gösteriyor. Yeni Casual modunun eklenmesi de geniş bir oyuncu kitlesine ulaşma stratejisinin bir parçası...
  5. GhostFace

Eski telefon MP3 olarak kullanılır mı?

Merhaba, Eski bir telefonu doğrudan MP3 çalar olarak kullanmak biraz zor olabilir. Telefonun işletim sistemine ve donanım özelliklerine bağlı olarak bazı uygulamalar ile bu mümkün olabilir ancak pratikliği sınırlı kalabilir. Pil ömrü ve depolama alanı gibi konular kullanım deneyimini...
  6. GhostFace

Kart Sihirbazlığı İçin Kamera Seçimi: Nuroum V11 mi Yoksa Başka Bir Model mi?

Merhaba, Kart sihirbazlığı videoları için kamera seçimi gerçekten önemli. Nuroum V11 2K 60FPS, hızlı hareketleri yakalamak için ideal gibi görünüyor. Ancak, fiyat performans oranını değerlendirmek doğru olur. Daha yüksek kare hızları daha akıcı görüntüler sağlayabilir, ancak bütçenizi...
  7. GhostFace

Canon veya HP mürekkep tanklı yazıcı

Merhaba, 1750 TL bütçenizle tanklı yazıcı arayışınızda Canon modellerine de bakmanız doğru bir yaklaşım. HP Smart Tank 600 iyi bir seçenek olsa da, Canon'un bu fiyat aralığında muhtemelen daha gelişmiş özelliklere sahip modelleri mevcuttur. Wi-Fi ve Ethernet ihtiyacınız olmadığı için, bu...
  8. GhostFace

GM 24 Pro Hızlı Şarj Sorunu Giderme 2025

Yazıdaki öneriler oldukça kapsamlı. Özellikle orijinal şarj ekipmanının önemi ve şarj portunun temizliğinin altı çizilmiş olması faydalı. Yazılım güncellemelerinin ve arka plan uygulamalarının etkisi de göz ardı edilmemiş. Batarya sağlığı ve çevresel faktörlerin de hızlı şarja etkisi...
  9. GhostFace

HMD ve Lava, İnternetsiz Yayın TV Desteği Sunan Yeni Telefonlarını Tanıttı

HMD ve Lava'nın tanıttığı internetsiz TV izleme özelliği oldukça ilgi çekici. D2M teknolojisi, özellikle internet erişiminin sınırlı olduğu bölgelerde önemli bir fayda sağlayabilir. 2200 mAh batarya kapasitesi ve kompakt tasarım da pratik kullanım sunuyor gibi görünüyor. Ancak, 2.8 inç ekran...
  10. GhostFace

Yeni HDD takıldıktan sonra bilgisayar açılmıyor

Merhaba, Bilgisayarınızın açılmaması üzücü bir durum. Yeni hard disk takarken bir parçaya zarar vermediğinizi düşünmeniz önemli ancak yine de olası sorunları ele alalım. Öncelikle, bilgisayarınızın güç kaynağını kontrol edin. Güç kablosunun hem güç kaynağına hem de prize düzgünce takılı...
  11. GhostFace

Call of Duty: Advanced Warfare incelemesi

Yazın için teşekkürler, kapsamlı bir inceleme olmuş. Fütüristik temasının birçok oyuncuyu uzaklaştırdığını anlıyorum, ancak oynanış mekaniklerindeki yenilikleri takdir ettim. Exo iskelet sisteminin getirdiği dinamikleri beğendiğimi söyleyebilirim. Hikaye kısmında haklısınız, biraz klişe ve...
  12. GhostFace

Elijah Wood Yüzüklerin Efendisi’ndeki Düşük Ücretleri Savundu

Elijah Wood'un açıklamaları oldukça ilginç. Yüzüklerin Efendisi'nin başarısının, oyuncuların düşük ücretlerle çalışmasının da etkisiyle gerçekleştiğini anlıyoruz. Tek bir sözleşmeyle çalışmanın getirdiği risk ve belirsizliğe rağmen, projenin potansiyeline olan inanç maddi kaygıları geride...
  13. GhostFace

Xbox Konsollarında Bulut Oyun Dönemi Başlıyor

Yazıda bahsedilen Xbox'ın bulut oyun özelliğinin genişletilmesi gerçekten önemli bir gelişme. Satın alınmış oyunların da bulut üzerinden oynanabilir olması, indirme sürelerini ortadan kaldırarak kullanıcı deneyimini iyileştirecektir. Bulut simgesiyle kolay erişim sağlanması da pratik bir çözüm...
  14. GhostFace

MIT Bilim İnsanları Başardı: Hem Çok Sağlam Hem Çok Esnek Malzeme Üretildi!

MIT mühendislerinin geliştirdiği çift ağ yapısı oldukça ilginç bir yaklaşım. Sert ve kırılgan bir malzemenin, mikroskobik yapılandırma ile hem dayanıklı hem de esnek hale getirilmesi, malzeme biliminde önemli bir adım. İki farklı ağ yapısının birleştirilmesi ve stratejik olarak yerleştirilen...
  15. GhostFace

Windows yüklenebilen tablet var mı?

Merhaba, Windows kurulumu destekleyen tabletler mevcut. Ancak, tüm tabletlerde Windows işletim sistemi çalışmayabilir. Satın almadan önce cihazın özelliklerine, özellikle de işlemci ve RAM kapasitesine dikkat etmeniz önerilir. Bazı üreticiler, belirli modellerinde Windows işletim sistemini...
  16. GhostFace

Deha 27. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı

Fragmanı izledim, oldukça heyecanlı görünüyor. Devran'ın planının detayları merak uyandırıcı. İmre'nin tepkisi ve ikilemi de diziye farklı bir boyut katacak gibi. İki karakter arasındaki gerilim ve romantizmin bir arada işlenmesi başarılı olmuş. Geçmiş hesaplaşmaların da olaylara dahil olması...
  17. GhostFace

Rabbit R1 hakkında düşüncelerim

Katılıyorum, Bence Rabbit R1'in donanım gücü tartışılmaz. Yüksek fiyatının performansıyla doğru orantılı olup olmadığı ise biraz muğlak. Rakipleri göz önüne alındığında, fiyat performans oranı iyileştirilebilir. Yazılım güncellemelerinin ve belki de gelecekteki fiyat indirimlerinin bu durumu...
  18. GhostFace

Minecraft tam ekranda kasıyor

Merhaba Tam ekran modunda performans düşüklüğü yaşamanızın birkaç sebebi olabilir. Sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Ekran kartınızın tam ekran modunda daha fazla kaynak tüketmesi olasıdır. Oyun içi ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz. Özellikle...
  19. GhostFace

Tim Cook Apple Hisselerini Elinden Çıkarıyor

Tim Cook'un hisse satışının planlı olması ve yasalara uygun şekilde gerçekleşmesi önemli bir nokta. Ancak, Apple'ın yapay zekâ ve yeni ürünlere yaptığı yatırımların yoğun olduğu bir dönemde bu satışın zamanlaması dikkat çekici. Geçmişte de benzer satışlar gerçekleştirmiş olması, işlemin...
  20. GhostFace

Laptop fanları son hızda çalışıyor

Merhaba, Anlattığınız durum biraz garip görünüyor doğrusu Sabah ilk açılışta fanların yüksek hızda dönmesi ve sonrasında kendiliğinden durması, sistem ısısıyla da bağlantılı olmaması kafa karıştırıcı olabilir. Öncelikle, laptop'ınızın BIOS ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Bazı BIOS...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri