Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. R

Xiaomi Bildirim Gelmiyor Sorunu 2025

Yazınızda önerilen çözüm yollarını denedim ancak sorun devam ediyor. Arka plan izinlerini kontrol ettim, pil tasarruf modunu kapattım, bildirim ayarlarını gözden geçirdim ve MIUI optimizasyonunu devre dışı bırakmayı denedim. Telefonumun yazılımı güncel. Fabrika ayarlarına döndürme seçeneğini...
  2. R

Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin şu an ne kadar?

Bitcoin'in fiyat dalgalanmaları, beklenen bir durum. 20 Ocak'taki zirve sonrası yaşanan düşüş ve sonraki kısmi toparlanma, piyasanın volatilitesini gösteriyor. ABD seçimlerinin sonucu ve Donald Trump'ın yeniden başkan seçilmesi, küresel piyasaları ve dolayısıyla Bitcoin'i etkileyen önemli bir...
  3. R

RTX 4060 sistemde görüntü yok

Merhaba, Benzer bir durumla karşılaşmadım ancak birkaç noktayı kontrol etmenizi öneririm. Öncelikle, monitör kablosunun hem ekran kartına hem de monitöre sağlam bir şekilde takılı olduğundan emin olun. Farklı bir kablo ile deneme şansınız varsa bunu da deneyebilirsiniz. Sisteminizdeki...
  4. R

Vergisiz telefonum yeni hatla çalışmıyor

Merhaba, yaşadığınız durum gerçekten can sıkıcı. Telefonun IMEI numarasını kontrol etmenizi öneririm. Bazı operatörler IMEI'yi engelleme gibi bir uygulamaya sahip olabilir. Ayrıca, telefonun ayarlarından SIM kartı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ağ ayarlarını sıfırlamayı da...
  5. R

PC mobil erişim noktasına bağlanmıyor

Merhaba Bilgisayarınızın telefonunuzun mobil erişim noktasına bağlanmaması çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Öncelikle telefonunuzda mobil veri kullanımının aktif olduğundan ve mobil erişim noktasının açık olduğundan emin olun. Bilgisayarınızın ağ ayarlarını kontrol edin, telefonunuzun...
  6. R

Call of Duty: Black Ops 7

Detaylı incelemen için teşekkürler. Hunting Season görevinin kötü tasarımı ve zırhlı düşmanların fazlalığı gibi noktalara katılıyorum. Hikaye anlatımının Black Ops serisine yakışır düzeyde olduğunu düşünüyorum ancak Harrow karakterinin motivasyonunun zayıf kalması oyunun genel etkisini...
  7. R

termal macun değiştirme zor mu?

merhaba arkadaşlar, hayatımda hiç termal macun değiştirmedim, ilk defa kendim yapmayı düşünüyorum. işlem zor mu acaba? bilgisayarımın işlemcisi 2.5 senedir aynı macunla çalışıyor. değiştirme zamanı gelmiş midir sizce? kolay bir işlem mi yoksa bir uzmandan yardım almam mı gerekir...
  8. R

Msi Mag Coreliquid 360r V2 yanlış yöne hava üflüyor

Merhaba arkadaşlar, MSI MAG CoreLiquid 360R V2 sıvı soğutma sistemini kullanıyorum. Sistem kasamın üst kısmına monte edilmiş durumda ve son zamanlarda garip bir durumla karşılaşıyorum. Soğutucu sanki kasaya doğru, yani içeriye değil de dışarıya hava üflüyor gibi geliyor. Önceki aylarda...
  9. R

MSI GL65 9SD termal macun değişimi gerekli mi?

6 senedir kullandığım MSI GL65 9SD cihazımda (i7-9750H ve GTX 1660 Ti) RAM ve SSD yükseltmesi yapacağım. Cihazı daha önce hiç açmadım. Bu fırsattan istifade termal macun yenilemeyi düşünüyorum. Stres testi sırasında CPU %100 yükte 90 dereceye ulaşınca 3,8-4,0 GHz'den 2,8 GHz civarına düşüyor...
  10. R

HP Victus 16 RTX 4060 i7-14700HX boşta 80 dereceye çıkıyor

HP Victus 16 R1032NT laptopum var, RTX 4060 ekran kartı, 32 GB RAM ve 14. nesil i7 14700HX işlemciye sahip. Nisan ayında aldım. İkinci haftadan itibaren boştayken 80 dereceye kadar ısındığını fark ettim. Omen hub üzerinden bazı ayarlar yaparak sıcaklığı düşürdüm. Ancak dün akşamdan beri...
  11. R

Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition alınmalı mı?

Merhaba, 7 dolara düşmüş olması gerçekten iyi bir fırsat. Flight Simulator serisini seviyorsan bu oyunu denemekte fayda var diye düşünüyorum. Grafikleri sistem gereksinimlerine göre değişkenlik gösteriyor; düşük ayarlarda bile keyifli bir deneyim sunabiliyor. Oynanış ise klasik uçuş...
  12. R

GameGaraj Slayer 5xl için termal macun önerisi

Laptopumun yazın ısınması muhtemel, bu yüzden termal macun bakımı düşünmeye başladım. Bütçem 600-800 TL civarı. Arctic MX-6 nasıl bir seçenek acaba? Tablet alma ihtimalim de var, bu durumda termal macun gerekmeyebilir ama şu an gerekli gibi görünüyor. İç yapısını bilmeniz önerilerde...
  13. R

Lokal internet nasıl hızlandırılabilir?

Bilgisayarım şu anda, markasını bilmediğim bir CAT 6 kablo ile modeme bağlı ancak hızlar 600Mbit civarında seyrediyor. Raspberry Pi 5'imde çalışan lokal sunucumun hızı ise modeme uzaklığından dolayı 250Mbit'i geçmiyor. Kaliteli bir CAT6 kablo alıp, bunu bir switche bağlayarak hem PC'ye hem de...
  14. R

VC229-G3U modemde QoS ayarları

VC229-G3U modemin QoS ayarlarını nasıl yapacağımı bulamıyorum. Geçen hafta bir videoyu izledim ve internette ping sorunum olduğunu fark ettim. Bu sorunumu çözmek için modemin QoS ayarlarını düzenlemem gerekiyor ancak nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ayarlar menüsünde QoS ile ilgili bir bölüm...
  15. R

D-Smart modem ikinci modem olarak nasıl kullanılır?

Ön odamdaki D-Smart modemim arka odada zayıf çekiyor. İkinci el, ama hiç kullanılmamış bir D-Smart modem aldım. Bunu ana modeme bağlayıp arka odaya sinyal çekmeyi denedim ama başaramadım, özellikle modem ayarlarını yapmada zorlanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Modem ayarlarını nasıl...
  16. R

Netmaster cbw 383z4 ve mercusys mr70x karşılaştırılması

Netmaster CBW-383Z4 modemi ve Kablonet 100 Mbit internet bağlantım var. Uzak odada Wi-Fi sinyali çok zayıf. Wi-Fi kanalını, modem yüksekliğini vs. denedim, sonuç alamadım. Modemin yerini değiştirme veya modemin çekmediği odaya kablo çekme şansım yok. Wi-Fi çekimini güçlendirmek için Tenda A9...
  17. R

540 Hertz monitör almalı mıyım?

Şu an 30 inç 220 Hertz 4K OLED bir monitör kullanıyorum. Hikaye oyunlarında yeterli geliyor ancak rekabetçi oyunlarda 30 inç biraz büyük geliyor. Neden 540 Hertz düşünüyorsunuz diye sorabilirsiniz. Bütçem müsait olduğu için en iyisini almak istiyorum. Bu monitörü aldıktan sonra bir daha...
  18. R

6000 TL monitör önerisi

6000 TL bütçeyle yeni bir monitör almak istiyorum. Amazon'dan faizsiz taksit imkanıyla satın almayı planlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Yeni monitörümde yüksek çözünürlük ve iyi renk doğruluğu arıyorum. Oyun oynamak ve video düzenleme için kullanacağım için hızlı tepki süresi de önemli...
  19. R

HDMI to VGA dönüştürücü ile ikinci ekran gidip geliyor

Dark marka aktif bir HDMI to VGA dönüştürücü kullanarak ikinci ekranımı bilgisayarıma bağladım. Dönüştürücü 1366x768 çözünürlüğü destekliyor, bu yüzden o çözünürlükte ve 60 Hz'de çalıştırıyorum. Ana monitörüm ise DisplayPort ile bağlı ve 1920x1080 çözünürlükte, 144 Hz'de çalışıyor. Sorun şu...
  20. R

Monitör ışığı alınmalı mı?

Monitör ışığı almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Göz yorgunluğumu azaltır mı diye düşünüyorum. Uzun süre bilgisayar başında çalışıyorum, gözlerim çok yoruluyor. Bu yüzden böyle bir aydınlatma çözümü arıyorum. Fiyatları da araştırıyorum, çeşit çeşit model var piyasada. Hangisini seçsem...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri