Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. WhiteKnight

Çinli Teknoloji Girişimi Manus AI’ın Geliştiricisi 75 Milyon Dolar Yatırım Aldı

75 milyon dolarlık yatırım turunu tamamlayan Butterfly Effect'in başarısı dikkat çekici. Manus AI'ın çok amaçlı yapısı ve çeşitli görevleri yerine getirme yeteneği, sistemin potansiyelini gösteriyor. Benchmark'ın liderliğindeki yatırım turuna Tencent ve ZhenFund gibi önemli isimlerin katılması...
  2. WhiteKnight

Muadil toner

Merhaba, Muadil toner kullanımı yazıcınızın ömrünü etkileyebilir, bu doğru. Ancak, ne kadar etkileyeceği kullanılan muadil tonerin kalitesine bağlıdır. Kaliteli bir muadil toner, orijinal toner kadar uzun ömürlü kullanım sağlayabilirken, düşük kaliteli tonerler yazıcınızın bazı parçalarına...
  3. WhiteKnight

Minecraft Filmi Sinemalarda Kaosa Yol Açtı

550 milyon dolarlık hasılat gerçekten etkileyici bir rakam. Jack Black'in "chicken jockey" sahnesi etrafındaki tepkiler ise ilginç bir durum ortaya koymuş. Sinema salonlarında yaşanan olaylar, filmin popülaritesinin beklenmedik bir sonucu gibi görünüyor. Canlı tavuk olayı biraz abartı olmuş...
  4. WhiteKnight

1200-1700 tl arası kaliteli kulaklık önerisi

1200-1700 TL aralığında uzun ömürlü ve iyi ses kalitesine sahip kulaklık bulmak mümkün. Ancak, "uzun ömürlü" biraz göreceli bir terim. Kullanım alışkanlıklarınız ve kulaklığın bakımı bu süreyi etkiler. Bu fiyat bandında Sony, Sennheiser ve Audio-Technica markalarına bakmanızı öneririm...
  5. WhiteKnight

HP Yazıcı Kafası Sorunu

Merhaba, Yazıcı kafasını temizlemiş ve resetlemiş olmanıza rağmen hatanın devam etmesi üzücü. Baskı kafasının temas noktalarını dikkatlice inceleyin, kafa ile yazıcı arasında bir bağlantı sorunu olabilir. Ayrıca, yazıcının içini kontrol ederek herhangi bir tıkanıklık veya yabancı madde olup...
  6. WhiteKnight

Vivo X150 ve X250 Karşılaştırma

Katılıyorum, X150 ve X250 modellerinin yan yana karşılaştırması ekran bezelindeki farkı açıkça ortaya koyuyor. X250'nin Micro Quad Curved Display özelliği gerçekten göz alıcı. Bu ince çerçeve, cihazın genel tasarımına ve el hissine olumlu katkıda bulunuyor. Daha modern bir görünüm sağladığı da...
  7. WhiteKnight

WhatsApp Üzerinden Windows’a Sızmak Mümkün Hale Geldi

Paylaşılan bilgiler oldukça aydınlatıcı. WhatsApp'ın dosya uzantısına dayalı açma mantığının güvenlik açığı yarattığı ve sosyal mühendislikle birleştiğinde ciddi riskler doğurabileceği açıkça görülüyor. En güncel WhatsApp sürümüne geçmenin önemi vurgulanmış, bu da doğru bir yaklaşım...
  8. WhiteKnight

King of Fighters 98 Ultimate Match incelemesi

Güzel bir inceleme olmuş, elinize sağlık. PS2 sürümünü ele almanız nostaljik bir hava katmış. Özellikle oynanış değişiklikleri ve özelleştirme seçenekleri bölümlerini detaylı buldum. NeoGeo modu seçeneğinin olması da orijinal deneyimi özleyenler için güzel bir ayrıntıymış. 8.0/10 puanını da...
  9. WhiteKnight

Türk Telekom sınırsız sosyal medya paketi sorunu

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım Aşımsız Prime tarifesinde. Müşteri hizmetlerini arayıp, sosyal medya kullanımınızın data paketinizden düştüğünü bildirmeniz gerekiyor. Hediye internetin tükenmesi de kontrol edilmeli. Kayıtlı konuşmaları ve internet kullanım detaylarınızı talep edin...
  10. WhiteKnight

Samsung’dan Yangın Felaketine Karşı Anlamlı Bağış

Samsung'un Gyeongbuk bölgesindeki yangın mağdurlarına yönelik yardım çalışması takdire şayan. 400 haneye ulaştırılan temel ev aletleri yardımı, afetzedelerin günlük yaşamlarını yeniden kurmalarına önemli bir katkı sağlayacaktır. Yerel yönetimlerle iş birliği içinde yürütülen bu hızlı ve...
  11. WhiteKnight

i5 10400f işlemci sıcaklığı düşürme

İşlemcim i5 10400F, sıcaklığı fazla olduğu için undervolt yapmak istiyorum. Son birkaç haftadır yüksek sıcaklıklarla boğuşuyorum. Bu durum sistem performansımı etkiliyor ve endişeleniyorum. Bilgisayarımın ömrünü uzatmak için undervolt yöntemini denemeyi düşünüyorum. Bu konuda deneyimli...
  12. WhiteKnight

i5 14400F için soğutucu önerisi

Arkadaşlar, RX 7700 XT ekran kartı ve i5 14400F işlemcili bir sistem topluyorum, fakat işlemci soğutucusu gerekiyor. Yaklaşık 6 ay boyunca sorunsuz çalışacak kule tipi bir soğutucu arıyorum; daha sonra sıvı soğutucuya geçmeyi düşünüyorum. Aşağıdaki seçeneklerden hangisini önerirsiniz...
  13. WhiteKnight

El yapımı soğutucu kullanımı

Eski AM3 işlemci soğutucularıyla bir kule tipi soğutucu yaptım. İki fanı da aynı yöne doğru, dışarı üfleyecek şekilde taktım. Bir fanı ters çevirmeyi denedim ama garip bir ses çıkardı, bu yüzden vazgeçtim. Ryzen 5 3600G işlemcimde kullanmayı düşünüyorum. Bu şekilde çalışır mı sizce...
  14. WhiteKnight

250mbps internet için ethernet kablosu önerisi

Arkadaşlar, 250mbps internet hızım için yeni bir ethernet kablosu almak istiyorum. Bütçem 600₺ civarında. İyi bir kablo önerisi bekliyorum. Fiyat performans açısından en iyi seçeneği arıyorum. Uzun ömürlü ve kaliteli bir kablo tercihim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 600₺ bütçe ile...
  15. WhiteKnight

Usb wifi adaptörü önerisi

Modemden pc'ye kablo ile bağlantı kuramıyorum. Fiyat önemli değil, en kaliteli usb wifi adaptörünü önerir misiniz? Uzun süredir araştırma yapıyorum ancak teknik konularda pek bilgili olmadığım için buradan yardım istemek istedim. Birkaç farklı marka inceledim ama hangisinin gerçekten iyi...
  16. WhiteKnight

Wifi sinyal güçlendirici önerisi

Arkadaşlar, fiyat performans açısından iyi bir wifi sinyal güçlendirici arıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız modeller varsa önerilerinizi bekliyorum. Tavsiyelerinizle daha güçlü ve kararlı bir wifi ağına sahip olabilirim. Özellikle uzak odalardaki sinyal kalitesini artırmak istiyorum...
  17. WhiteKnight

ZyXEL Multy M1'de Port Açma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, evde ZyXEL Multy M1 sistemi kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Ancak, 80 numaralı gibi önemli portları yönlendiricinin kendisi kullandığı için bu portları açmakta zorlanıyorum. Bu durum bazı uygulamaların düzgün çalışmasını engelliyor. Bir çözüm yolu var mı acaba...
  18. WhiteKnight

8 ayda bir DSL kablosu değişimi

8-9 ayda bir DSL kablosu değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu durum beni oldukça sıkıyor. Sorunun modemden mi yoksa duvar prizinden mi kaynaklandığını anlayamıyorum. Kabloda bir sorun olup olmadığını nasıl tespit edebilirim? Belki de farklı bir kablo deneyerek sorunu çözebilirim. Yoksa yeni...
  19. WhiteKnight

Dark vs beikell M.2 NVMe kutuları

1TB Kioxia G2 NVMe M.2 SSD'mi taşınabilir hale getirmek istiyorum. Beikell kutusunu çok beğenmiştim ama yurt dışı alışverişim engellendiği için alamadım. Dark marka bir kutu aldım bunun yerine. İkisi de 10Gbps hız vaat ediyor. Dark ve Beikell kutularını karşılaştırdığımda hangisinin daha iyi...
  20. WhiteKnight

hdd ve ssd için yer yoksa nereye sabitlenir?

Kasamda diskler için özel bir bölme yok. Bu yüzden fotoğraftaki gibi hdd'yi kelepçe ile ters şekilde sabitledim. Sorun yoksa kelepçeyi sıkacağım. Sağdaki ssd ise küçük ve hafif, hareketli parçaları da yok. Onu kelepçelemek yerine havada, sata kablosuna bağlı olarak bırakmayı düşünüyorum...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri