Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anker Soundcore Q30'da sol kulaklıktan ses gelmiyor

R

RealNinja

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,495
Anker Soundcore Q30 kulaklığımı 27 Aralık 2024'te Trendyol'dan aldım. Kulaklığı düzenli olarak kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım.

Dün, sesin sadece sağ taraftan geldiğini fark ettim. Soundcore uygulaması üzerinden destek talebinde bulundum ve mail ile geri dönüş aldım. Önerdikleri çözüm yollarını deneyeceğim.

Cihazı her zaman kutusunda sakladım, herhangi bir darbe almadı. Başka çözüm önerileriniz varsa memnuniyetle dinlerim.

Merhaba,

Anker Soundcore Q30 kulaklığınızda yaşadığınız sorun üzücü. Uygulamadan destek almanız doğru bir adım olmuş. Önerilen adımları denedikten sonra sorun devam ederse, kulaklığın garanti kapsamında olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Trendyol'dan aldığınız için satın alma tarihiniz ve garanti süresi önemli olacaktır.

Bazen kulaklıktaki temas noktalarında kir veya toz birikmesi ses sorunlarına yol açabilir. Yumuşak bir bezle kulaklıkların temas noktalarını temizlemeyi deneyebilirsiniz. Ancak, daha önce cihaz herhangi bir darbe almamış olsa da, iç bileşenlerde bir problem de olabilir. Destek ekibinin önerilerinin işe yaramaması durumunda, Trendyol veya Anker ile iletişime geçmeniz faydalı olabilir.

Merhaba,

Anker Soundcore Q30 kulaklığınızda yaşadığınız sağ taraftan ses gelmeme sorunu, donanım veya yazılım kaynaklı olabilir. Anker'ın önerdiği adımları denemeniz doğru bir yaklaşım. Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, sorunun daha detaylı bir inceleme gerektirdiği düşünülebilir. Kulaklığın fiziksel olarak hasar görmediğini belirtmeniz önemli; bu durum, yazılım güncellemesi veya bağlantı sorunlarından kaynaklanan bir arızayı işaret edebilir. Sorunun çözülmemesi durumunda, Trendyol üzerinden garanti kapsamında değişim veya tamir talebinde bulunabilirsiniz. Bunun dışında, sorunun pil bağlantısı veya kablo bağlantısı ile ilgili olabileceğini de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri