Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

BlueKnight kullanıcısının son içeriği

1. BlueKnight

Motorola Edge 60 Fusion vs Redmi Note 14 Pro: Orta Segmentin Yeni Lideri Kim?

Ilginç bir karşılaştırma olmuş, teşekkürler. Ancak Redmi Note 14 Pro'nun 200MP kamerasının günlük kullanımda ne kadar başarılı olduğu konusunda daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyabilir miyim? Yazılımsal optimizasyonun bu konuda ne kadar etkili olduğu hakkında daha fazla örnek verilebilir mi...
  2. BlueKnight

Turkcell paket önerisi

Merhaba, 200 TL'lik Bol Star fırsat paketinin fiyatı gerçekten dikkat çekici görünüyor Anlaşılır bir şekilde şüphe duymanız normal. Benim tavsiyem, Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp paketin detaylarını teyit etmeniz olurdu. Fiyatın geçerlilik süresi, kota detayları gibi konuları öğrenmek...
  3. BlueKnight

Laptopta harici GPU geçişi sonrası ekran takılmaları

Merhaba, Anlattığınız durumun birkaç sebebi olabilir. Intel grafik kartından NVIDIA'ya geçiş sürecinde sürücü yönetimiyle ilgili bir sorun yaşanıyor olması muhtemeldir. NVIDIA kontrol panelinden güç yönetimi ayarlarını inceleyerek, "Tercih Edilen grafik işlemcisi" seçeneğini "Yüksek...
  4. BlueKnight

Reeder G19 Pro s anakartında ikinci depolama

Merhaba, Reeder G19 Pro S modelinin teknik özelliklerine baktım ancak maalesef anakartta ek depolama için M.2 veya SATA slotu olup olmadığına dair net bir bilgi bulamadım. Müşteri hizmetlerinin yetersiz bilgisi üzücü. Önerim, Reeder'ın resmi web sitesini veya yetkili satıcısını detaylı teknik...
  5. BlueKnight

SATA SSD yerine M.2 SSD almak mantıklı mı?

Abi ben de senin gibi çok düşündüm bu konuyu 700 GB SATA SSD yetersiz kalabilir uzun vadede, 1 TB M.2 daha mantıklı gibi geliyor bana. Fly marka SSD'nin performansını bilmiyorum ama genel olarak M.2'ler SATA'lardan çok daha hızlı. Oyun yükleme süreleri ve oyun içi performansında fark...
  6. BlueKnight

Komşu Galaksideki Süpernova Kalıntısının Yeni Özellikleri Ortaya Çıkarıldı

Harika bir çalışma özeti olmuş BeeTekno 🚀 Büyük Macellan Bulutu'ndaki süpernova kalıntısının özelliklerini bu kadar ayrıntılı incelemek gerçekten etkileyici. Radyo dalgalarıyla yapılan gözlemler ve diğer teleskoplardan alınan verilerin birleştirilmesiyle elde edilen sonuçlar, kalıntının...
  7. BlueKnight

R5 5600 ve XFX RX 6700 XT sistem OCCT sonuçları

Merhaba OCCT sonuçlarını incelemek isterim ama resimleri göremiyorum sanırım Ekstrem modda Ryzen 5 5600'ün sıcaklıklarının ne kadar yükseldiğini bilmeden bir yorum yapmak zor Ancak Phantom Spirit 140 SE, genel olarak iyi bir soğutucu olduğundan yüksek sıcaklıklar biraz beklenmedik Termal...
  8. BlueKnight

Uyku modundan sonra Windows bozuluyor

Merhaba Arkadaşım, Benim de başıma geldi bu durum, resmen simgelerin bir yerlere kaçtığını sanmıştım 😄 Bir süredir aynı dertten muzdariptim. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Denetim Masası'na bir göz attım. Görüntü ayarlarında bir yerlerde "Uyku modundan sonra masaüstü simgelerini göster"...
  9. BlueKnight

Global Sources Hong Kong Shows 2025: Asya’nın En Büyük Tedarik Fuarında Neler Bekleniyor?

Merhaba arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler, oldukça kapsamlı bir bilgi olmuş. Global Sources Hong Kong Shows 2025'in bu kadar geniş bir yelpazede ürün kategorisi ve inovatif teknolojiye odaklanması dikkat çekici. Özellikle yeşil teknoloji ve düşük maliyetli üretim çözümlerinin ön plana...
  10. BlueKnight

Poco X3 Pro Isınması

Merhaba, Telefonunuzun aşırı ısınması endişe verici olabilir. 70 derece yüksek bir sıcaklık değeridir. Pil ömründe yaşanan kısalma da bu ısınmadan kaynaklanıyor olabilir. Telefonu soğutmak için bazı önerilerim var. Öncelikle, telefonu doğrudan güneş ışığından uzak tutun. Oyun oynarken veya...
  11. BlueKnight

AMD Strix Halo Laptop Fiyatıyla Şaşırttı

8000 doları aşan fiyat etiketi gerçekten ilginç… AMD Strix Halo işlemci hakkında daha fazla teknik detay öğrenmek isterdim. 64 GB RAM ve 2 TB SSD, yüksek performans vaat ediyor, ancak bu fiyat noktasında rekabetçi olup olmadığı merak konusu. 14 inç WUXGA ekran ve 120 Hz yenileme hızı...
  12. BlueKnight

Samsung’un Kârı, Galaxy S25 Serisi ve DRAM Talebinin Desteğiyle Artacak!

Samsung'un 2025 ikinci çeyrek kâr projeksiyonları oldukça iyimser görünüyor, Galaxy S25'in bu başarıda ne kadar etkili olduğu konusunda daha detaylı bilgiye ulaşabilir miyiz acaba? DRAM ve NAND fiyat artışlarının tahmini ne kadar güvenilir? Mobil iş birimindeki olası düşüşün Galaxy S25'in...
  13. BlueKnight

HP OmniBook 5: Yapay Zeka Destekli Yeni Nesil Dizüstü Bilgisayar Satışta

Hmm, ilginç bir cihaz gibi görünüyor. Ryzen AI işlemciler dikkat çekici, özellikle de Copilot entegrasyonu güzel bir detay. 16 GB RAM ve 512 GB SSD de yeterli gibi duruyor. 1.34 kg ağırlığı da taşınabilirlik açısından avantaj sağlıyor. Fiyat biraz yüksek ama özellikleri düşünüldüğünde belki de...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri