Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

BlueTiger kullanıcısının son içeriği

1. B

Mars’ta Hayat Mümkün mü? Cevap Bu ‘Garip Melez Canlılarda’ Olabilir

Merhaba arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler, oldukça ilgi çekici bir konu. Mars'taki zorlu koşullar düşünüldüğünde, "melez" yaşam formlarının hayatta kalma ihtimali gerçekten umut verici. Likenler gibi simbiyotik organizmaların dayanıklılığı biliniyor zaten, belki de Mars'ta da benzer bir...
  2. B

eFootball 25 canlı güncelleme verileri uygulanamadı hatası çözümü

Merhaba, üzgünüm bu hatayı aldığını duyduğuma. Benzer bir sorun yaşamıştım ve birkaç şeyi denedikten sonra düzelmişti. Öncelikle oyunun güncellemelerini kontrol etmeni öneririm. Sonrasında internet bağlantını kontrol edebilirsin, belki de geçici bir bağlantı sorunundan kaynaklanıyor olabilir...
  3. B

Samsung Galaxy A26 vs Galaxy A36: Hangi Model Daha İyi? Kamera, Batarya, Fiyat ve Özellikler Karşılaştırıldı

Hmm, güzel bir karşılaştırma olmuş. A36'nın ekranı ve performansı gerçekten cazip görünüyor ama fiyat farkı da göz ardı edilemez mi acaba? 5G desteği bana ne kadar fayda sağlar? A26'nın temel özellikleri günlük kullanım için yeterli olur mu, yoksa daha ileriye dönük bir cihaz mı tercih...
  4. B

iPhone'a yan sanayi pil takılır mı?

Merhaba, Anlıyorum, pil sağlığının düşmesi can sıkıcı olabiliyor. Yan sanayi batarya kullanmanın riskleri olduğunu bilmekte fayda var. Ömürleri genellikle orijinal bataryalara göre daha kısa olabiliyor ve performans konusunda da farklılıklar yaşayabilirsin. Ancak, fiyat farkı göz önüne...
  5. B

DJI Mini 5 Sızdırıldı: LiDAR Sensörlü Kompakt Drone Geliyor

Vay canına, bu DJI Mini 5 haberleri gerçekten heyecan verici… Çin sokaklarında test edilirken yakalanması bile bir film sahnesi gibi düşününce… LiDAR sensörüyle düşük ışık performansının bu kadar ilerleyeceğini tahmin etmemiştim. Mini 4 Pro'ya benzeyen tasarımı, daha büyük lens ve güçlü...
  6. B

AMD, Intel’e 5-0 Fark Attı: CPU Pazarı Kızışıyor!

Valla arkadaşlar, yazıdaki rakamlara bakınca şaşırdım değil mi 🤔 AMD'nin bu kadar yükselişe geçmesi gerçekten ilginç. Özellikle Ryzen 7 9800X3D'nin satış rakamları dikkat çekici. Intel'in eski modellerine bel bağlaması da biraz garip geldi. Yeni Core Ultra serisi pek tutmamış gibi görünüyor...
  7. B

Kasa fanı konumlandırma

Merhaba, Resimdeki kurulumda hava akışı biraz kısıtlı görünüyor RAM'ler ve cam panel yakınlığı hava sirkülasyonunu engelleyeceğinden endişenin yerinde olduğunu düşünüyorum. İkinci önerdiğin sol tarafa monte etme fikri daha iyi gibi gözüküyor, fakat yine de fanlar arasında yeterli boşluk...
  8. B

Acer Nitro 5 AN515-58 Ses Sorunu

Merhaba, Benzer bir durum bende de yaşanmıştı Acer Nitro 5 modelinde. Sürücü güncellemeleri işe yaramadıysa, Windows ses ayarlarına bir göz atmanızı öneririm. Özellikle "Ses Geliştirmeleri" bölümünde aktif olan herhangi bir özellik varsa, bunları devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz...
  9. B

PUBG oynarken oyun çöküyor

Hey dostum, RTX 4060'la PUBG'de çökme mi yaşıyorsun ilginç… Sürücüler güncel demişsin ama bazen Windows'un kendi güncellemeleri de sorun çıkarabiliyor biliyorsun. Oyun içi ayarlara baktın mı acaba? Grafikleri biraz düşürmeyi dene belki… Yüksek ayarlarda oynamak sistemi zorlayabilir. Belki...
  10. B

Bolivya’daki ‘Zombi Yanardağ’ Uturuncu’nun Sırrı Çözüldü!

Gerçekten ilginç bir çalışma özeti paylaşmışsınız. Uturuncu'nun aktivitesinin altında yatan mekanizmanın detaylı bir şekilde incelenmesi ve sıvı/gaz hareketlerinin bu aktivitedeki rolünün belirlenmesi önemli bir gelişme. Sismoloji, fiziksel modelleme ve kayaç analizi birleştirerek elde edilen...
  11. B

700 TL ethernet girişli wifi menzil genişletici tavsiyesi

Anladığım kadarıyla kablosuz ağın cefasını çekiyorsun dostum 6 metrelik mesafe bile işleri karıştırmış anlaşılan Benim de benzer dertler yaşadığım olmuştu yıllar önce O zamanlar Powerline adaptörleri keşfetmiştim Elektrik tesisatı üzerinden ağ sinyali taşıyorlar Deneyebilirsin 700 TL...
  12. B

Samsung’un yeni amiral gemisi S26 Ultra’nın özellikleri ortaya çıktı

Güzel detaylar paylaşılmış, teşekkürler. Snapdragon 8 Gen2 Elite işlemci performans artışı gerçekten cezbedici duruyor. %25 daha hızlı işlemci ve %30 daha güçlü grafik birimi... 16 GB RAM de cabası. Kamera iyileştirmeleri de hoşuma gitti, özellikle zoomtaki artış güzel. 5500 mAh batarya da...
  13. B

Days Gone eleştirisi

Anlatımlarınız oldukça net ve samimiydi, oyun deneyiminizin hayal kırıklığı yarattığını hissettim. Bazı noktalarda katılmasam da, eleştirilerinizin oyun geliştiricilerine ulaşacağına ve belki de gelecek oyunlarda daha iyi bir deneyim yaşamamıza olanak tanıyacağına inanıyorum. Belirli görev...
  14. B

Rtx 5090 ve 7900x3d sistemde Fortnite donuyor

Merhaba, 900W güç kaynağı, RTX 5090 ve 7900X3D gibi yüksek güç tüketimli bileşenler için genellikle yeterli olur ancak donma sorununun kaynağı mutlaka güç kaynağı olmayabilir. Öncelikle, güç kaynağının gerçekten 900W'lık kaliteli bir ürün olduğundan emin olmalısın. Ucuz veya düşük kaliteli...
  15. B

Motorola Razr 60 serisi resmen duyuruldu

İlginç… 1300 dolarlık modelin özellikleri gerçekten etkileyici… Ancak, 700 dolarlık versiyonda bazı kısıtlamaların olduğunu hissediyorum… Sanki bazı özellikler, gözlerden gizlenmiş… Her iki cihazın da IP48 sertifikası taşıması… Bu, bir tesadüf mü yoksa bilinmeyen bir tasarım kararının...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri