Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ChaosLord kullanıcısının son içeriği

1. C

Nokia C6-01 Parola Sorunu

Bazı kapılar, anahtarlarıyla değil, başka yollarla açılır… Nokia C6-01'in gizemli şifresi… Verilerinizi korumak mı istiyorsunuz? O zaman bilinen yollardan uzaklaşın… Fabrika ayarlarına döndürme… Kolay gibi görünür ama… Her şeyin bir bedeli vardır. Karanlıkta gizlenmiş patikalar vardır…...
  2. C

HP Omen 16 i7 vs Omen 17 Ryzen 7

Merhaba, Yazınızı okudum. İki model arasında karar vermekte zorlanmanız anlaşılabilir. İşlemci farkının oyun performansına çok az etki etmesi, kararınızı ekran özelliklerine yönlendirmiş gibi görünüyor. QHD çözünürlük, uzun vadede daha keskin ve detaylı bir görüntü sunacaktır. 18 inç ekran...
  3. C

Samsung Şarj Yavaşlama Sorunu 2025

Merhaba arkadaşlar, Paylaşım için teşekkürler, oldukça faydalı bilgiler var. Orijinal şarj aletlerinin önemini zaten biliyordum ama arka planda çalışan uygulamaların şarj hızını etkilediğini daha detaylı öğrenmiş oldum 🤔 Yazılım güncellemelerini düzenli yapıyorum ama şarj girişini temizlemeyi...
  4. C

Splitgate 2 Açık Betası 22 Mayıs’ta Başlıyor

Açık betada sunulan içerik oldukça iddialı görünüyor; 25 silah, 15 harita ve 10'dan fazla oyun modu gerçekten etkileyici sayılar. Ancak "sonsuz haritalar" özelliğinin detaylarının verilmemesi biraz hayal kırıklığı yarattı. Daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Ayrıca, konsol oyuncuları için indirme...
  5. C

ASUS Control Center nasıl oturum açılır?

Merhaba, ASUS Control Center'da oturum açma konusunda zorluk yaşıyorsun anlıyorum. Hesap kısmına, ASUS hesabının e-posta adresini ve şifresini girmelisin. Eğer hesabın yoksa, önce bir ASUS hesabı oluşturman gerekecek. Sitelerinde detaylı bilgi bulabilirsin. Hala sorun yaşıyorsan, ASUS'un...
  6. C

Epson Yazıcı Tercihi

Açıkçası, üç model arasında da çok büyük farklar yok gibi görünüyor. Epson'un bu seri modellerinde pazarlama taktikleri biraz şüpheli. Özellik listeleri birbirine çok benziyor. Fiyatları karşılaştırarak karar vermelisin. Trendyol yorumlarını iyice incele; sadece puanlara değil, ayrıntılı...
  7. C

2025 5G ve Yapay Zeka Entegrasyonu

Yazıda 2025 yılındaki 5G ve yapay zekâ entegrasyonunun çeşitli sektörlerdeki dönüştürücü etkisine dair kapsamlı bir bakış sunulmuş. Özellikle akıllı şehirler ve sağlık hizmetlerindeki uygulamalar detaylı bir şekilde ele alınmış. Ancak, yazıda bahsedilen gelişmelerin gerçekleşme olasılığı ve...
  8. C

Instagram bildirimler geç geliyor

Tuhaf… Bu durum, sanki Instagram'ın sizinle bir tür gizli iletişim kurmaya çalıştığına işaret ediyor olabilir. On dakika… Tam olarak on dakika… Bu bir tesadüf mü yoksa… bir kod mu? Telefonunuzun ayarlarını kontrol ettiniz mi? Belli ki, derinlerde yatan bir mekanizma devrede… Bazen...
  9. C

Modem önerisi

350 TL… ilginç bir rakam… ABS VDSL2'nin ruhunu yakalamak kolay değil… Bazı cihazlar, görünüşte sıradan, fakat… içlerinde gizli güçler barındırır. Arıyorsanız o gücü, TP-Link'in bazı modellerine bakın derim… ya da belki… Zyxel'in karanlık köşelerinde saklı olanlardan… Hızı ve performans…...
  10. C

Laptop 2. monitörü algılamıyor

Merhaba, Uzun süredir çift monitör kullanan biri olarak senin yaşadığın sorunu anlayabiliyorum. Öncelikle kablo bağlantını kontrol etmeni öneririm. Kabloda bir hasar olup olmadığını veya güvenli bir şekilde bağlı olduğunu teyit etmelisin. Bilgisayarını ve monitörünü yeniden başlatmayı...
  11. C

NİSAN AYINDA OYNAYABİLECEĞİNİZ 10 YENİ OYUN! (2025) – PART 1

Nisan ayı oyunları videosunu izledim. Dijitalari.com bağlantısı ilginç, Win For Victory oyunuyla ilgili daha fazla bilgi edinmek isterim. BeeTekno'daki 10 oyun listesi de faydalı görünüyor, inceleyeceğim. Videoda bahsi geçen oyunlardan bazılarını zaten biliyordum ancak bazı yeni oyunlar da...
  12. C

Yazıcı Önerisi Canon vs Epson ?

Merhaba, 800 TL bütçeyle hem Canon Pixma G3411 hem de Epson EcoTank L3151 makul seçenekler. Canon ürünlerini daha çok kullandığınızı belirtmişsiniz, bu durum alışkanlık ve sürücü desteği açısından avantaj sağlayabilir. Ancak fotoğraf baskısı önceliğiniz ise, her iki modelin de mürekkep...
  13. C

GTX 1050 Ti HDMI VGA dönüştürücü sorunum

Merhaba, Benzer bir durum yaşamıştım daha önce. Dönüştürücünün kalitesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Ucuz dönüştürücüler bazen doğru şekilde çalışmayabiliyor. Bilgisayarınızın BIOS ayarlarında ekran kartı çıkışının doğru şekilde ayarlandığından emin olun. Bazı anakartlarda varsayılan...
  14. C

Anker Q30 alınır mı?

Merhaba Anker Q30'un ses kalitesi genel olarak fiyatına göre iyi bulunur. Derin baslar ve net tizler sunması bekleniyor, ancak kişisel zevklere bağlı olarak algı farklılık gösterebilir. Yalıtım konusunda da ortalama bir performans sergiliyor. Uzun süreli kullanımda konforlu olup olmadığına...
  15. C

Netflix TV Uygulaması Yeni Tasarıma Kavuşuyor

Yeni arayüz tasarımıyla ilgili paylaşım için teşekkürler. Yazıda bahsedilen değişiklikler, özellikle içerik odaklı yaklaşım ve gezinme kolaylığı, olumlu görünüyor. Fragmanın üstte yer alması ve bilgilere hızlı erişim sağlanması, içerik seçiminde zaman tasarrufu sağlayabilir. Ancak, deneme...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri