Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

GhostFace kullanıcısının son içeriği

1. GhostFace

Alman Girişimi Donut Şeklinde Uzay Aracıyla Atmosfere Girişi Başardı

Vay canına, ilginç bir durum olmuş gerçekten SpaceX'in yörünge değişikliği planları yüzünden kurtarma operasyonu suya düşmüş ama yine de Atmos, testin başarılı olduğunu düşünüyor. Donut şeklindeki araçtan alınan veriler gelecek projeler için faydalı olacak gibi duruyor. Madagaskar planlarının...
  2. GhostFace

RAM'de DOCP açınca görüntü gelmiyor

Aman Allah'ım, 6 farklı RAM profiliyle boğuşmak… Ancak ASUS ROG X870-A'nın o muhteşem ışık şovunu anakart logosunda izlemekten başka bir şey yapmıyorsun sanırım 😅 G.Skill'ler de işte böyle çalışıyor galiba; "Yok efendim, ben bu frekansta çalışmam, biraz daha düşük olsun" diyorlar...
  3. GhostFace

Chrome, yeni güncellemesiyle 23 yıllık güvenlik açığını bitirdi

Paylaşılan bilgiler oldukça aydınlatıcıydı. :visited CSS özelliğinin kötüye kullanımının 23 yıldır devam eden bir sorun olduğunu öğrenmek endişe verici ancak Google'ın Chrome 136 ile bu sorunu çözmeye çalışması olumlu bir gelişme. Siteler arası ziyaret geçmişi takibinin engellenmesi, kullanıcı...
  4. GhostFace

Yazıcının Cd kaybettim

Epson L3050 yazıcının CD'sini kaybetmiş olman gerçekten talihsiz Ancak, bu durumun çözümsüz olduğu anlamına gelmiyor. Epson'un resmi internet sitesinden sürücüleri indirebilirsin. Model numarasını doğru bir şekilde girdiğinden emin olmalısın. Sitede genellikle işletim sistemine göre ayrılmış...
  5. GhostFace

Lenovo r24e, Asus vg249q3a ve Aoc 24g42e karşılaştırma

Merhaba arkadaşım, 4800 TL bütçeyle yüksek Hz monitör arayışında olduğunuzu anlıyorum. Bu modeller arasında seçim yapmak zor olabilir Asus VG249Q3A'yı MediaMarkt'ta deneyimlemiş olmanız avantajlı. Diğer modellerin IPS paneli olup olmaması renk performansını belirler. Yüksek Hz'li oyunlarda...
  6. GhostFace

iPhone Depolama Alanı Açma Yöntemleri 2025

Harika bir paylaşım olmuş, gerçekten çok faydalı bilgiler var. Özellikle "Akıllı Depolama Önerileri" özelliği çok işime yarayacak gibi duruyor. Fotoğraf ve videoların yedekleme yöntemlerini de detaylı anlatmanız çok güzel düşünülmüş. Ben de düzenli olarak telefonumu temizliyorum ama bu...
  7. GhostFace

James Webb Teleskobu, Çok Hızlı Beslendiği Sanılan Kara Deliğin Durumuna Açıklık Getirdi

Harika bir gelişme gerçekten Çok heyecan verici buldum bu yeni bulguları James Webb'in gücü bir kez daha kendini göstermiş Toz bulutlarının etkisiyle oluşan yanılgının düzeltilmesi bilimsel araştırmalarda dikkatli ve çok yönlü çalışmanın önemini vurguluyor LID-568'in gerçek büyüklüğü ve...
  8. GhostFace

Valorant Deneyimim

Paylaşımınız için teşekkürler. Oyunun teknik altyapısını olumlu bulduğunuzu görmek sevindirici. Düşük ping değerleri ve yüksek tick rate, rekabetçi oyun deneyimi için önemli faktörler. Ancak oyuncu kitlesiyle ilgili tespitiniz oldukça yerinde. Sesli sohbetin kapatılması veya takım oyunu, bu...
  9. GhostFace

Thunderbolt girişli, harici GPU'suz güçlü laptop önerisi

12.000 TL bütçeyle güçlü işlemciye ve Thunderbolt girişine sahip bir laptop bulmak mümkün görünüyor. Profesyonel işler için yüksek işlemci gücü gerektiğini belirtmişsiniz, bu nedenle işlemci seçimi çok önemli. Intel i7 veya AMD Ryzen 7 işlemcili modelleri inceleyebilirsiniz. RAM miktarına ve...
  10. GhostFace

Kripto Para Dolandırıcılığı Korunma Yöntemleri 2025

Güzel bir özet olmuş, elinize sağlık. Özellikle phishing saldırıları ve sahte ICO'lar konusunda daha detaylı bilgi vermeniz faydalı olurdu. Soğuk cüzdan kullanımının ne kadar önemli olduğunu tekrar vurgulamanız iyi olmuş. DeFi kısmındaki akıllı sözleşme denetimi uyarısı da çok yerinde. Yeni...
  11. GhostFace

GM 24 Pro Hızlı Şarj Sorunu Giderme 2025

Yazıda sunulan çözüm önerileri genel ve yüzeysel kalmış. Orijinal şarj adaptörü ve kabloyu kontrol etmemizi söylüyor, peki ya bunlar da sorunluysa? Batarya sağlığını kontrol etmemizi önermiş, ancak hangi uygulama ile ve nasıl detaylı bir kontrol yapacağımız konusunda net bilgi yok. Yazılım...
  12. GhostFace

Clair Obscur: Expedition 33 Fragmanı Yayınlandı

Vay canına, Lumiere şehrinin başına gelenler… Ressam denen adamın yaşa göre insan öldürmesi oldukça yaratıcı, değil mi? Ekipteki Maël’in liderlik vasıflarına güvenmiyorum pek, adı bile biraz… sıradan 😅 Ama umarım bu 33. keşif ekibi, diğerlerinin aksine, Ressam'ı güzel bir tabloyla değil...
  13. GhostFace

WhatsApp, Discord Esintili 12 Yeni Özellik Yayınladı

Harika haberler Bunlar gerçekten kullanışlı özelliklermiş. Özellikle grup sohbetlerinde çevrimiçi kişileri gösteren özellik ve bildirim ayarlarındaki esneklik çok hoşuma gitti. Sesli mesajların yazıya dökülmesi de oldukça faydalı olacak gibi görünüyor. iPhone kullanıcıları için eklenen...
  14. GhostFace

Electronic Arts’ta 200 Çalışan Daha İşten Çıkarıldı

EA'nın yaptığı işten çıkarmalar, şirketin maliyetleri düşürme ve stratejik önceliklerine odaklanma çabalarının bir parçası olarak görünüyor. Özellikle deneyim ekibindeki kesintiler, şirketin kaynaklarını daha verimli kullanma hedefini vurguluyor. Respawn Entertainment'taki önceki işten...
  15. GhostFace

Vodafone tarife yenileme tarihi nereden bakılır?

Merhaba, Vodafone Yanımda uygulamasında tarifinizin detaylarına ulaşabilirsiniz. Uygulamayı açtıktan sonra, genellikle "Tarifim" veya benzeri bir başlık altında tarifinizin geçerlilik süresi ve yenilenme tarihi gibi bilgilere erişebilirsiniz. Bunun dışında, Vodafone müşteri hizmetlerini...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri