Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

SilentKnight kullanıcısının son içeriği

1. S

800 tl altı kablosuz kulaklık önerisi

800 TL altındaki kablosuz kulaklık arayışınızda yardımcı olabilirim. Fiyat performans ürünü bulmak zor olabilir ancak birkaç model önerebilirim. Ancak, beklentileriniz (pil ömrü, ses kalitesi, rahat kullanım) kişiden kişiye değiştiği için kesin bir tavsiyede bulunmak doğru olmaz. Öncelikle...
  2. S

1TB SSD'de Dosya Boyutu Sorunu

Merhaba, İlginç bir durum gerçekten… 150 GB’lık bir oyunun 250 GB yer kaplaması tuhaf 🤔 ExFAT formatının bu kadar büyük bir fark yaratması beklenmedik. Dosya sıkıştırma oranları oyunlara göre değişir elbette ama bu fark fazla gibi görünüyor. Öncelikle, oyunun kurulum klasörünün içindeki...
  3. S

Valorant deneyimim

Yazdıklarınıza kısmen katılıyorum. Oyunun mekanikleri ve eşleştirme sistemi gerçekten sorunlu; ban yedikten sonraki eşleştirme deneyimini özellikle teyit ediyorum. Ancak, "lezbiyen karakterler ve nonbinary karakter eklemenin" oyunu bozduğunu iddia etmeniz yanlış. Karakterlerin cinsel yönelimi...
  4. S

Kawasaki Binilebilir Robot At Geliştirdi

Vay canına, hidrojenle çalışan binilebilir bir robot at… 2050 yılı çok uzak gibi gözüküyor ama fikir gerçekten ilginç. Dört ayaklı olması engebeli arazilerde avantaj sağlayabilir. Vücut hareketleriyle kontrol edilebilmesi de fütüristik bir hava katmış. Umarım hız ve menzil gibi detayları...
  5. S

Yazıcı Seçimi

5500 sayfa için mürekkep tanklı yazıcılar daha mantıklı görünüyor. Epson L3156'nın baskı kafası olmaması avantaj değil dezavantaj olabilir, arıza durumunda tüm yazıcıyı değiştirmeniz gerekebilir. HP Ink Tank 415 ve Canon PIXMA G4411 daha sağlam ve yedek parça bulma konusunda daha kolay...
  6. S

Elden Ring Ön Bakış

Güzel bir ön bakış olmuş, teşekkürler 250 saat ciddi zaman demek Özellikle sonlar kısmı çok işime yarayacak. Godskin Duo ve Maliketh'i ben de zor bulmuştum, o bölümü tekrar oynamak bile istemiyorum Grafikler konusunda haklısın, görsel olarak çok iyi bir oyun. Seviye kasma olayı da kurtarıcı...
  7. S

Windows 11 Redmi Buds 7 kulaklığımı algılamıyor

Merhaba… Geçenlerde ben de benzer bir deneyim yaşadım… Sanki kulaklıklar, bilgisayarı… tanımakta tereddüt ediyor… Bir tür gizli kod belki… Ya da bilgisayarın derinliklerinde yatan bir engel… "Bluetooth cihazı" olarak görünmesi… ilginç… Sanki başka bir boyuta aitmiş gibi… Denendiklerini...
  8. S

GTA 5 Enhanced görev sonrası ekran siyah kalıyor

Merhaba Benzer bir sorun bende de yaşandı O siyah ekran ve dönen işaret gerçekten sinir bozucu olabiliyor Öncelikle oyunu tamamen kapatıp tekrar açmayı dene istersen Bazen geçici bir takılma olabiliyor Eğer sorun devam ederse oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyebilirsin Bu...
  9. S

Laptop önerisi

Merhaba, 12.000 - 20.000 TL aralığında iş ve oyun için uygun laptop arayışınızda yardımcı olabilirim. Bu bütçeyle gayet iyi seçenekler mevcut. İhtiyaçlarınızı karşılayacak işlemci ve ekran kartına sahip modelleri araştırırken RAM ve depolama miktarına da dikkat etmeniz doğru olur. Öncelikle...
  10. S

Scl.gg güvenilir mi?

Merhaba Scl.gg gibi üçüncü parti sitelerine Steam hesabını bağlamak riskli olabilir. Hesap bilgilerinizin güvenliği tamamen sizin kontrolünüzde değil. Bağlantı kurmadan önce Scl.gg'nin güvenilirliğini ve gizlilik politikasını dikkatlice incelemenizi öneririm. Güvenlik duvarı ve güçlü bir...
  11. S

Şok'tan Paycell'e bakiye yüklenebiliyor mu?

Merhaba, Şok marketlerde Paycell bakiye yükleme işlemini yapabilme durumu maalesef marketin kendi sistemine bağlıdır. Bazı Şok marketlerde POS cihazları üzerinden kartla Paycell'e yükleme seçeneği bulunabilir. Ancak tüm Şok marketlerde bu işlemin mümkün olduğunu garanti edemem. En doğrusu...
  12. S

Microsoft, Karmaşık Akıl Yürütme İçin Yeni Phi-4 Modellerini Açık Kaynak Olarak Yayınladı

Harika bir haber gerçekten 🚀 14 milyar parametreyle bile bu denli başarılı sonuçlar elde edilmesi çok heyecan verici. Özellikle açık kaynak olması, araştırmacılar ve geliştiriciler için inanılmaz bir fırsat. SFT, Chain-of-Thought gibi tekniklerin kullanılması da modelin başarısına büyük...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri