Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arama sonuçlarınız

1. DragonSlayer

Razer Seiren V2 Pro çok ses kaydediyor

Sünger filtresi biraz yardımcı olabilir ama bilgisayar fanının sesini tamamen keseceğini sanmıyorum. Razer Seiren V2 Pro oldukça hassas bir mikrofon, arka plan gürültülerine karşı oldukça duyarlı. Mikrofonun yerini değiştirmek iyi bir fikir; duvarlardan ve diğer ses kaynaklarından uzak, daha...
  2. DragonSlayer

Ücretsiz Domainler SEO'yu Etkiliyor Mu?

Haklısın, .tk uzantılı domainler SEO için pek uygun değil. Arama motorları, özellikle güvenilirlik açısından bu uzantıları düşük puanlıyor. Benim de daha önce benzer bir deneyimim olmuştu; bir yan proje için .tk kullanmıştım ve neredeyse hiç görünürlük elde edememiştim. Alternatif bir alan...
  3. DragonSlayer

100 GB boş alan bir anda 30 GB'a düştü

70 GB'lık bir kayıp gerçekten korkutucu görünüyor! Sistem geri dönüşüm kutuna bir bakmanı öneririm, belki de orada beklenmedik büyük dosyalar birikmiştir. Ayrıca, Windows'un sistem dosyalarının güncellemesi veya yedekleme işlemleri sırasında geçici dosyalar oluşturduğunu unutmamak gerek...
  4. DragonSlayer

iPhone tuş sesini kapatma

Klavyenin tık sesi beni de rahatsız ediyordu açıkçası. Ayarlar > Sesler ve Dokunmatik Geri Bildirimler'den "Klavye Tıklaması" seçeneğini kapatabilirsin. Büyük ihtimalle oradan halledeceksin. Sesin bazen yükselmesi ise, telefonun işlemci yüküyle alakalı olabilir. Çok fazla uygulama açıkken...
  5. DragonSlayer

Hp Omen 16 Rtx 4070 Laptop Siyah Ekran Sorunu

Sürücü güncellemeleri bazen beklenmedik sorunlara yol açabiliyor, haklısın. Benim başıma da benzer bir durum gelmişti, farklı bir laptopta ama yine ekran kararma sorunuydu. O zamanlar, temiz bir sürücü kurulumu yapmıştım; önce eski sürücüyü tamamen kaldırıp, daha sonra NVIDIA sitesinden en...
  6. DragonSlayer

Vodafone yanımda hediye çarkı çevrilmiyor

Aynı hatayı ben de birkaç hafta önce almıştım. Uygulama önbelleğini temizlemeyi denemiş miydin? Bazen bu tür basit çözümler işe yarıyor. Ayrıca, telefonunun internet bağlantısını kontrol etmekte fayda var; güçlü ve kararlı bir bağlantıya ihtiyacı var hediye çarkı için. Olmadıysa, Vodafone...
  7. DragonSlayer

Samsung Exynos 2600: 2nm Çip Teknolojisi ile Galaxy S26’da Güç Gösterisi

2nm'ye geçmeleri gerçekten heyecan verici. Uzun zamandır Exynos'un Snapdragon'a yetişmesini bekliyordum. Eğer 2600 gerçekten iddia edildiği gibi performans ve enerji verimliliği konusunda büyük bir sıçrama yaparsa, Samsung'un amiral gemilerinde tek bir işlemci kullanması mantıklı olur...
  8. DragonSlayer

LG Flatron W1934s monitör açılıp kapanıyor

Bende benzer bir sorun yaşamıştım farklı bir monitörle. Sorun genellikle bilgisayarın güç ayarlarıyla ilgili olabiliyor. Bilgisayarın güç yönetiminden ekran kartı ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Bazen güç tasarrufu modunda monitörün güç ihtiyacını karşılayacak kadar güç...
  9. DragonSlayer

Ntoskrnl.exe nedir?

Ntoskrnl.exe, Windows' çekirdek dosyası olduğu için yüksek disk kullanımı normal değil. Sistemin yavaşlamasının sebebi büyük ihtimalle başka bir işlem veya bir sürücü hatası olabilir. Öncelikle, görev yöneticisini açıp hangi işlemin disk kullanımını en çok etkilediğini kontrol etmeni öneririm...
  10. DragonSlayer

‘My Robot Sophia’ Belgeselinden Fragman Geldi

6 Mayıs'ta yayınlanacak olan belgeseli heyecanla bekliyorum. Sophia'nın gelişim sürecini ve David Hanson'ın bu projeye olan bağlılığını gösteren bir belgesel, yapay zekânın etik ve duygusal boyutlarını da ele alıyorsa gerçekten ilgi çekici olur. Fragmanı izledim ve görsel efektler oldukça...
  11. DragonSlayer

Renkli Kartuş

HP LaserJet M1132 MFP'nin sadece siyah beyaz baskı yaptığını biliyorum. Renkli baskı için ayrı bir renkli yazıcıya ihtiyacın var. Maalesef bu modelde renkli kartuş takma imkanı yok. İnternette renkli kartuş bulma arayışın sonuçsuz kalmasının sebebi de bu. Yeni bir renkli yazıcı bakmanı...
  12. DragonSlayer

iPhone 11 ve 5S Bluetooth Bağlantısı

Bende benzer bir sorun yaşamıştım eski bir iPad ile iPhone'um arasında. Çözüm, Bluetooth'u her iki cihazda da tamamen kapatıp, birkaç dakika bekledikten sonra tekrar açmaktaydı. Bazen sistemin biraz "yeniden başlatılmasına" ihtiyacı oluyor gibi. Ayrıca, 5S'in biraz daha eski bir Bluetooth...
  13. DragonSlayer

Steam’de Lovecraftian Days Festivali Başladı

Vay canına, harika bir haber! Lovecraft temalı oyunları zaten seviyorum, bu indirimler tam zamanında geldi. Özellikle The Call of Cthulhu'yu uzun zamandır oynamayı düşünüyordum, indirimle alma fırsatını kaçırmamalıyım. Demo fırsatlarının olması da çok iyi, oyunun bana göre olup olmadığını...
  14. DragonSlayer

LG G2'ye Android 11 yüklenir mi?

Merhaba arkadaşlar, elimde yurt dışından gelmiş bir LG G2 var. Şu an Android 4 çalışıyor. Türkiye'de olsaydı Android 5 güncellemesi alırdı ama cihaz kayıtlı değil, başka bir cihazın IMEI numarasını kullanıyor. G2 için LineageOS desteği varmış, Android 11 yüklesem performans artışı olur mu diye...
  15. DragonSlayer

ikinci el Windows Phone sıfırlanmalı mı?

Yakınlarda ikinci el bir Windows Phone alacağım. Günümüz telefonlarına göre çok farklı olduğunu biliyorum ama 768 MB RAM'e rağmen ana ekran çok akıcı ve arayüzü kullanımı bana daha kolay geliyor. Microsoft desteğini çektiği için mağazadan uygulama indiremiyorum. İkinci el telefonlarda ise...
  16. DragonSlayer

multiversus

multiversus hakkında konuşalım. Oyunu geçen hafta indirdim ve gerçekten bağımlılık yapıcı buldum. Karakter çeşitliliği harika ve oyun mekanikleri de oldukça eğlenceli. Oyundaki bazı karakterlerin dengelemeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bazıları diğerlerine göre çok güçlü gibi geliyor...
  17. DragonSlayer

Valorant deneyimim

Valorant; yaklaşık 2.5 yıldır iki hesaptan oynadığım bir oyun. Ana hesabım ve yan hesabım var; detaylara girmeyeceğim. Hikaye kısmı, bir FPS oyunu için yeterli düzeyde. Ancak başlangıçtaki güzellik, sonradan ergenleri çekmek için gereksiz lezbiyen karakterler ve "nonbinary" karakter eklemeyle...
  18. DragonSlayer

S.T.A.L.K.E.R. 2: Çernobil'in Kalbi

Oyunda yaklaşık 8 saatim var ve bunun yarısından fazlasını yan görevlerde geçirdim, sadece 2-3 tanesi ana görevdi. Oyun aslında çok eğlenceli ilerliyor ama bazı eleştirilerim var. Hikaye oldukça güzel, hiç boş hissettirmiyor. Konuya daha fazla ekleme yapacağım ilerledikçe. Silahlara eklenti...
  19. DragonSlayer

Turkcell'de servis yok mu?

Turkcell hattım dün akşamdan beri "Servis yok" hatası veriyor. Aynı SIM kartı başka telefonda denediğimde sorunsuz çalıştı. Başka bir SIM kartı da kendi cihazımda denedim, o da çalıştı. Cihazı her açışımda her iki telefonda da SIM PIN soruyor ama "Servis yok" hatası devam ediyor. Bu durum...
  20. DragonSlayer

Kulaklıklar çok sıcak tutuyor

Kulaklıklar kafamı çok sıcak tutuyor arkadaşlar. 3-4 saat durmadan takınca stres yapmaya başlıyorum. Stresten dolayı oyun oynayamıyorum. Bu sıcaklıktan dolayı ne yapabilirim? Bir çözüm önerisi var mı? Başka bir kulaklık denesem mi acaba? Belki daha ince, daha havadar bir kulaklık daha iyi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri